Jump to content

Gogagoga

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Jamstvo u stambenom kreditu

  Od onog sto dobije bolovanja.No nama je vise upitno to sto joj je lijecenje zavrseno a ona je jos uvijek na bolovanju i stalno trazi neke nove pretrage i odgadja povratak na posao.
 2. Jamstvo u stambenom kreditu

  Kaze da nema za ratu jer je vec 10 mjeseci na bolovanju, a nikako da krene na posao.I suprug i ja se bojimo da njoj zapravo ovakvo stanje pase. Inace zivi sama i nema vlastite obitelji a ni nikog drugog vise osim brata, mog supruga.
 3. Jamstvo u stambenom kreditu

  Jel postoji garancija da cemo dobit oduzeto ako tuzimo sestru, odnosno, sogoricu ili je pitanje i kako bi i to zavrsilo s obzirom na pravni okvir uloge jamca.
 4. Jamstvo u stambenom kreditu

  Suprug je jamac po stambenom kreditu svojoj sestri odnosno mojoj sogorici.Kredit za kupnju kuce dignut je 2002g. na 20 godina znaci ostalo je jos 4 g za otplatu.Trenutni ostatak glavnice je manji od 10000€ no sogorica je prestala placat kredit jer je trenutno na dugotrajnom bolovanju.Od srpnja ove godine banka sjedi za vratom mom suprugu tako da smo da bi izdjegli probleme platili i placamo rate sve od tada.Uz to imamo i vlastiti stambeni kredit koji mi uredno placamo i koji je duplo veci od sogoricinog.Kako da se pravno zastitimo jer uz nas kredit jos dugo necemo moci placati i ovaj. Mozemo li nekako ponistiti jamstvo.Molimo za savjet.
×