Jump to content

Gogagoga

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gogagoga objavio

  1. Od onog sto dobije bolovanja.No nama je vise upitno to sto joj je lijecenje zavrseno a ona je jos uvijek na bolovanju i stalno trazi neke nove pretrage i odgadja povratak na posao.
  2. Kaze da nema za ratu jer je vec 10 mjeseci na bolovanju, a nikako da krene na posao.I suprug i ja se bojimo da njoj zapravo ovakvo stanje pase. Inace zivi sama i nema vlastite obitelji a ni nikog drugog vise osim brata, mog supruga.
  3. Jel postoji garancija da cemo dobit oduzeto ako tuzimo sestru, odnosno, sogoricu ili je pitanje i kako bi i to zavrsilo s obzirom na pravni okvir uloge jamca.
  4. Suprug je jamac po stambenom kreditu svojoj sestri odnosno mojoj sogorici.Kredit za kupnju kuce dignut je 2002g. na 20 godina znaci ostalo je jos 4 g za otplatu.Trenutni ostatak glavnice je manji od 10000€ no sogorica je prestala placat kredit jer je trenutno na dugotrajnom bolovanju.Od srpnja ove godine banka sjedi za vratom mom suprugu tako da smo da bi izdjegli probleme platili i placamo rate sve od tada.Uz to imamo i vlastiti stambeni kredit koji mi uredno placamo i koji je duplo veci od sogoricinog.Kako da se pravno zastitimo jer uz nas kredit jos dugo necemo moci placati i ovaj. Mozemo li nekako ponistiti jamstvo.Molimo za savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija