Jump to content

kbrumora

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Ako netko ima preporuku za odvjetnika Zagreb ili Rijeka bio bih zahvalan.
 2. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Hvala puno. Definitivno sam se odlučio za odvjetnika.
 3. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Stvarno se ne razumijem u ovo sve. Radio bih bilo što samo da mogu normalno živjeti. A za svoje dijete cu uredno plaćati trajnim nalogom samo da se ovo sredi kako nije mi važno, važno mi je da se završi jer ne mogu vise. Inače radim u Švedskoj i svaki mjesec moram doći tu da bih digao plaću jer radim za HR firmu. Zato jer mi se ne skida sa racuna a dok imate zaštićeni nemate karticu. Svedska mi je preko puta i to je sve trošak. Kažem Vam uništava me na rubu sam. Ako mi možete pomoći platio bih Vam samo dato riješim..
 4. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Rekla je da neće povući ovrhu i sam znam da neće to napraviti jer me zeli uništiti da ne mogu normalno živjeti. Ništa onda ću složiti papire i sudski tražiti obustavu. Da li da uzimam odvjetnika ili to mogu sam? Bitni mi je da bude relativno brzo gotovo. Od srca Vam hvala na pomoći.
 5. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Poslao sam Vam sve u privatnu poruku no još ništa neman u inboxu.
 6. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Hvala puno šaljem odmah
 7. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  U rješenju od suda stoji da se alimentacija placa do 25-og u mjesecu za tekući mjesec i ja sad za to imam ovrhu a nisam nista duzan. Pitao sam da lu joj mogu sa zaštićenog plaćati pa da se to makne rekli su mi na fini da ne već dok ona to povuče a ona to ne želi. Koja su moja prava tu? Kako da živim tako?
 8. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Prilozila sam Vam svu dokumentaciju koju su mi dali na fini u jednom posti. Stvarno ne kužim što me pitate.
 9. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Da svaki mjesec ovaj mjesec će sjesti za ovaj mjesec, jer duga više nemam i šta to sad može ostati još 14 godina dok dijete ne bude punoljetno. Zar ne postoji način?
 10. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Rekli su tek kad ona povuče zahtjev.
 11. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Rekli su da ne mogu dok god imam od fine ovrhu.
 12. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Da plaćeno je u cijelosti. Imate očevidno gdje je stanje nula. Ali ona to ne povlači pa svaki mjesec to opet dolazi na naplatu.
 13. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  Oprostite no ne razumijem se u to. Dakle ona je ispunila onaj obrazac zahtjev za izravnu naplatu, te rukom pisan zahtjev fini i rješenje suda. Evo dokument u privitku ako može pomoći Kristijan ovrha.pdf
 14. Skidanje ovrhe za alimentaciju

  U ocevidniku su sad kao i svaki mjesec kad sjedne alimentacija nule. Ali ona ne želi povući tu ovrhu iako nisam ništa dužan a ne mogu normalno funkcionirati..
×