Jump to content

dejanturk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A s koliko se mogu izvuć minimalno i uz malo sreće, nikad nisam bio kažnjavan za ništa, čak ni za pojas do sad. Jel to nekakva i kolika pozitivna stvar. Hvala.
  2. I to je to.... Al radi se o tome da imam isti takav slučaj od 11 mjeseca prošle godine, sad imam sud u 7 mjesecu. Znači identično sve, samo sad opet isto. Zato se i bojim toga, jer taman ću dobit rješenje i kaznu za ono prije, pa ću morat opet ić za isto Koje su sankcije i kazne za 2 put, za ponavljenje tog istog prekršaja.
  3. Dobio sam zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola, opojnih droga..., neku obavjest da će protiv mene bit pokrenut optužni prijedlog za počinjeni prekršaj, te obavijest o oduzimanju vozačke dozvole na 12 sati. Znači 3 papira.
  4. Pozdrav. Jedan savjet, il pomoć ako je moguće. Za vrijeme vožnje zaustavljen sam od strane prometne policije. Nakon one uobičajne procedure kontrola prometa, vozačku prometnu molim.....itd. Jeste konzumirali alkohol, nešto drugo..ja kažem popio sam 3-4 velike pive tokom cjelog dana, jeste konzumirali nešto od opojnih droga....kažem bio na nekom rođendanu prije par dana i pušio sam marihuanu. Dva policijska službenika su se udaljila od mog auta, vratili se za oko 2 min i odlucili me testirat na drogu. Ja sam naravno pristao, test je bio pozitivan na thc, odnosno marihuanu, iako je na testu bilo i stavki kokain, amfetamini, heroin. Znači radilo se o testu na više vrsta droga. Meni je nakon toga oduzeta vozačka na 12 sati, sve ono šta inače i ide nekom procedurom. Ali, radi se o tome, dal netko ima odgovor na to il mu se desilo nešto slično, pa ako je il zna nešto o tome molim Vas odgovor. Ja jesam konzumirao drogu, al ne nikakav thc, odnosno marihuanu, nego sam 2-3 sata prije nego me zaustavila policija konzumirao amfetamine, il bolje poznati speed, tj brzina. Kako je moguće da je na testu bila crtica na prozorčiću da sam pozitivan na thc, a ne na ništa drugo, to sam vidio svojim očima, a i na zapisniku mi piše da sam pozitivan na marihuanu, koju sam probao jednom u životu, pred nekih 5 godina. Molim Vas ako netko zna šta je to i o ćemu se tu radi jer ja nemam pojma. Hvala puno.
  5. Pozdrav, ja sam novi na forumu, pa ako je bilo kako moguće mala pomoć. Zaustavila me prometna policija, kao i svaki put isto, kontrola prometa.... Nakon toga upitao me policijski službenik, dal sam konzumirao alkohol, opojna sredstva. Rekao sam mu da sam popio jednu pivu prihe 2-3 sata, a drogu nisam konzumirao. Da provjerimo, alkohol 0.14 sta je u dozvoljenim kolicinama. E sad ovo drugo, test za drogu pozitivan, prije 2-3 dana sam bio kod prijatelja i popusio jedan đoint s njim, makar inace ne pusim matihuanu a niti obicni duhan. Kako ja nisam znao da ce se to od prihe 3 dana pokazat kao pozitivno nisam u startu to niti napomenuo. Zanima me, kao prvo, kada sam ja dobio tu lizalicu a to traje occ 5min,plus dodatnih 10min da pokaže dal sam pozitivan il negativan, drugi policajac je u pocetku mog testiranja rekao da malo otvorim auto i prtljažnik več radio pretres auta i prekopao mi sve bez znanja dal sam opce pozitivan il ne (bez naloga), znači radilo se o nečemu totalno drugom razlogu!?! Jel to pravilno.? Nisu našli ništa niti u autu niti kod mene, jer se ne bavim tip stvarima. Drugo, nisam pristao na vađenje krvi jer ako mi je test pozitivan onda ruku na srce TSH ce se vidjet i u krvi i mokraci,a i policajac mi je rekao da je to dodatan trosak skoro 1000kn za mene, jer vađenje krvi i test urina plačam ja ako je pozitivno. Kako ja mogu bit isključen iz prometa ako sam to pušio prije 3 dana a sad me testiraju, kako onda nakon sta sam proveo točno 1.45 na hladnoći od - 1 stupnjeva, dok oni to sve obave, napisu...itd.,meni vrate prometnu a vozačku dozvolu zadržavaju na 8 sati, zahvale mi se, kažu mi slobodni ste gospodine, možete ić, sjednu u svoj auto i odlaze. Nisam sposoban za vožnju zbog toga od prije 3 dana, isključe me iz prometa, odu ća a ja se onda kao da ništa nije bilo odvotam sam kući (nesposoban za upravljanje motornim vozilom). Može pomoć, šta ja tu mogu, dal opće mogu šta napravit po pitanju toga i kako? Ili jednostavno prihvatit sve i gotovo. Hvala puno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija