Jump to content

iveco40

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moja faktura se radi prema obračunu koji dobijem od B, a B mi čak ni ne pokazuje kompenzacije već mi samo umanji račun za navodnu kompenzaciju. Fakture od B su fakture za manjkove koji se pripisuju prijevozniku bez obzira gdje je manjak nastao u skladištu B ili kod prijevoznika.
  2. A što je sa kompenzacijama, koje B naplaćuje odnosno umanjuje meni isplatu za moje usluge, a bez da sam ja suglasan s tim, bez mog potpisa. Da li se B može tužiti za ovo?
  3. Kao vanjski prijevoznik (a) vršim dostavu za jednu veliku firmu (b) . Prilikom utovara robe iz (b) moji vozači nemaju fizički ni vremenski mogućnosti da pregledaju svu tu robu koja je složena i zafolirana na palete. (b) rješava manjkove svoga skladišta tako da naplaćuje vanjskim prijevoznicima manjkove bez obzira tko bio kriv za te manjkove. Ukoliko ne želim potpisati te manjkove (b) svejedno ih naplati "prisilnom" kompenzacijom bez da sam ja (a) suglasan s tim ili (b) ne želi meni platiti za moje usluge dok ja ne priznam da sam kriv za nešto što nisam. (b) ne poštuje ugovorne valute plaćanja usluga koja je 30 dana i često to bude puno kasnije. Molim pravni savjet što učiniti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija