Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Unknown123

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Postupak nakon izjave u policiji

  Sto ako tu osobu,koju sam ocito krivo osudio,ispitaju ili dovedu na sudenje,a on nema s tim nista,znat ce da sam dao laznu izjavu i osudio tu osobu.Sto meni moze samo naskoditi?
 2. Postupak nakon izjave u policiji

  Da,zelim priznati osobe kojima sam prodavao.Jer sam osudio krivu osobu i nasli su je u sustavu,a on nema veze s tim.Rekli su da im moram nekog dati. Ne znam sto da ucinim.Hoce li ta osoba,koju sam krivo osudio doci na svjedocenje i onda reci da nema s tim nista.
 3. Postupak nakon izjave u policiji

  Uhvacen sam sa kolicinom od cca 50g marihuane i vagom,uz priznanje da sam prodavao.U policijskoj postaji na snimanju obrane sam dao lazni iskaz da sam prodao osobi za koju nisam nikad upoznao (zbog stresa i straha da moram nekog reci),jer nisam znao ni jedno prezime osoba kojima sam prodavao. Sada znam i zelim otici dati novu izjavu i priznati pogresku.Koju su mi mogucnosti i posljedice(imam 21 god,nisam nikad osudivan).Hvala na odgovoru.
×