Jump to content

Unknown123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Unknown123 objavio

  1. Sto ako tu osobu,koju sam ocito krivo osudio,ispitaju ili dovedu na sudenje,a on nema s tim nista,znat ce da sam dao laznu izjavu i osudio tu osobu.Sto meni moze samo naskoditi? Takoder,prilikom snimanja sam rekao samo imena osoba,bez saznanja odakle su i tko su tocno,osim jedne osobe.A u neformalnog razgovoru prije snimanja sam pokazao na laznu osobu(za koju imaju podatke) za koju sam rekao da sam mu prodao odredenu kolicinu.
  2. Da,zelim priznati osobe kojima sam prodavao.Jer sam osudio krivu osobu i nasli su je u sustavu,a on nema veze s tim.Rekli su da im moram nekog dati. Ne znam sto da ucinim.Hoce li ta osoba,koju sam krivo osudio doci na svjedocenje i onda reci da nema s tim nista.
  3. Uhvacen sam sa kolicinom od cca 50g marihuane i vagom,uz priznanje da sam prodavao.U policijskoj postaji na snimanju obrane sam dao lazni iskaz da sam prodao osobi za koju nisam nikad upoznao (zbog stresa i straha da moram nekog reci),jer nisam znao ni jedno prezime osoba kojima sam prodavao. Sada znam i zelim otici dati novu izjavu i priznati pogresku.Koju su mi mogucnosti i posljedice(imam 21 god,nisam nikad osudivan).Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija