Jump to content

Josipjjp

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas sam bio na razgovoru kod drzavnog odvjetnika tj.odvjetnice gdje sam trebao dati izjavu slicno kao i u policiji .Ipak,odgodili smo razgovor za 15 dana jer mi je savjetovala da dodem sa braniteljom. Takoder sam objasnio da nemam sredstava za platit odvjetnika i da zahtjevam istog jer imam to pravo na sto je ona rekla da moram vadit papire o imovinskom stanju i jos par papira.Kasnije sam se savjetovao sa jednim odvjetnikom koji mi je rekao da mi ne zeli uzimat novac i da mi ne moze pomoci oko ovoga,jer sam svejedno priznao svoje djelo te da se mogu braniti sutnjom na razgovoru. Zanima me da li na iducem razgovoru kod drzavnog odvj mogu dobiti branitelja po sluzbenoj duznosti ili ga tek na sudu dobivam jer mi nije bas objasnila cijeli postupak oko toga.Na kraju,da li se pametno braniti sutnjom,svejedno bi rekao isto kao i u policiji uz priznanje da sam onu osobu krivo osudio. Hvala na odg.
  2. Ispricavam se na tome,ali mislio sam da ste "zavrsili" sa onom temom koju sam postavio prije.Situacija je ista. Kao sto sam rekao,na policiji sam rekao ime i prezime osobe koju ne poznajem te su je nasli u sustavu.(Nisam znao koga da kazem u tom trenutku). Priznao sam prodavanje osobi zbog koje su me uhvatili i jos par osoba kojima ne znam puno ime i prezime. Ispricavam se jos jednom na duploj temi i profilu.
  3. Nedavno mi je pronadeno odredena kolicina marihuane i vaga (pretres stana). Dao sam iskaz u policiji pred kamerama te su mi rekli da ocekujem poziv na sud. Zanima me sto mogu ocekivati na prvom razgovoru na sudu,kod koga cu biti ispitan te kada ce mi biti dodjeljen odvjetnik po sluzbenoj duznosti jer nemam novca za privatnog. Takoder, zanima me hoce li na tom razgovoru ili kasnije na sudu biti pozvani svjedoci kojima sam prodavao?(Osoba kojoj sam prodao travu ,dan prije pretresa stana je priznala da sam mu prodao travu) Kada otrpilike mogu ocekivati poziv na sud posto je bozicno vrijeme. Hvala na odogovoru i informacijama!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija