Jump to content

Ruby25

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala, to sam procitala. No, zanima me tumačenje samostalne skrbi i lisenja roditeljske skrbi. Zar jedno ne isključuje drugo? On ne skrbi, ni u kojem pogledu. Zar je moguće da osim postupka skrbnistva sada trebam jos jednu presudu kojom ga se lišava skrbi. Taj dio ne razumijem.
  2. Na temelju odluke o samostalnoj skrbi nad djetetom promjeniti prezime djetetu? U odluci stoji da je samostalna skrb na korist djeteta jer je istu nemoguće obavljati zajednički s ocem. Može li se promjeniti? Hvala
  3. Da falsificiranje nije kazneno djelo. Dakle, priznato je da je ucinjeno i podneseno kao dokaz. Samo je okrivljenik rekao da nije ucinjeno u zloj namjeri (a jeste)
  4. Postovani, Ima li smisla nastaviti progon nakon rjesenja o obustavi postupka? Radi se o dva KD, lazna izjava i falsificiranje izneseni na sudu kao dokaz za ostvarivanje cilja. Dokazi su jasni ko dan (sud provjerio i uvjerio se) da se radi o KD, podnesena prijava, prikupljeni podaci, no nekim slucajem kazneni postupak je obustavljen. ??? Apsolutno ne vidim smisao.
  5. Prijetnje su frcale na sve strane, da ce me ubit, da ce mi uzet dijete, da ce nekome od mojih odrezat glavu, da ce unajmit neoog da me prebije itd...a kakvim me nazivima castio to je sramota i ponovit. U svakom slucaju nije bilo ugodno, imala sam i problem u trudnoci od stresa. Svakako nisam mogla podnijet jos stresa, policije i straha za zivot mojih najblizih, bebe u nastanku i moj. Nemojte mislit da mi treba za dijete neke prijave itd, skrbnistvo sam maltene automatski dobila kad su vidjeli koliko se taj brine. Zelim se osigurati da mi vise takvo sta ne ponovi, ili na neki drugi nacin uznemirava mene ili nekog od moje obitelji. Buduci da se i dalje javlja, pod krinkom kako je super i kako smo u super odnosu (?!) Tip je ocito bolestan, samo eto, dugo je skrivao zube.
  6. Bivsi. Tek sam sad recimo "na sigurnom" s djetetom. Poprilicno je daleko i ne zna moju adresu.
  7. Moze li se prijaviti prijetnja smrcu od prije dvije god? Tada nisam znala da li uopce mogu uciniti sto po tom pitanju a i da sam znala nisam se usudila, u tom razdoblju sam bila trudna. Pismeno mi je prijetito da ce me ubiti. A usmeno i mene i moje roditelje itd.. uz ogroman popis naziva, uvreda i pogrda, sto porukama sto usmeno. Imam poruke jos uvijek.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija