Jump to content

ivicamalatestinic63@gmail.

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ivicamalatestinic63@gmail.

 • Rang
  Novak
 1. Barem to kod nas funkcionira ako ništa drugo 😉
 2. Najbolje pročitaš ovdje ako nisi uspio pratiti do sada https://www.zakon.hr/z/52/Prekršajni-zakon jer u krajnjem i ako je tako, najbolje je provjeriti jer onda barem znaš na čemu si, u protivnom postoji mogućnost da riskiraš. S obzirom da je zakon izmjenjen najbolje je provjeriti.
 3. To mi je svakako bio plan kad je dobijem provjeriti u postaji točno da znam na čemu sam... Svakako hvala na obavjesti
 4. Sudeći po tome što sam pročitao, ako sam dobro shvatio, i kad dobijem vozačku najbolje ne riskirati i ne sjedati za volan!?
 5. Pisao sam prigovor odmah isti dan, rekli su da to oni šalju na sud pa me samo to zanimalo. Dali PU dobiva kakvu obavijest o pisanju prigovora (žalbe) ili mogu slobodno voziti dok ne dobijem poziv ili obavijest o saslušanja kod sudca.
 6. U principu znaci onda da ista mjera vrijedi i bez presude, osim ako sud ne donese drugu odluku?
 7. Pozdrav... Prije par dana uhvatili su me u voznji bez stjecanja prava na upravljanje motor im vozilom. Izrečena mi je kazna od 5000kn i 6 mjeseci zastitne mjere za upravljanje vozilima B kategorije. Mene sad zanima sljedeće. Pisalo sam prigovor s obzirom da nikada nisam kaznjavan. U prometnoj policiji su mi rekli da mi ne utjece na daljnje polaganje vozackom ispita te da mi zastitne mjera utjece direkt na vozacku kd ju budem dobio. Nisam jos nista dobio od suda, ali sad me zanima. Posto sam pisalo prigovor, u slučaju da dobijem prije vozacku nego odgovor suda dali smijem tj dali imam pravo voziti dok mi nedodje odgovor ili neko rijesenje od suda? Unaprijed hvala na odgovoru
×