Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Danchi.d

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. FINA - prekršajni nalog zbog nepredavanja GFI

  Meni je cestitka iz Fine stigla u 12.mjesecu. Napisala prigovor i vrlo brzo sam dobila poziv za sud, vec pocetkom ozujka. Sutkinja srecom vrlo razumna, smanjila kaznu na min. Platila sam 150 kn kao odgovorna osoba ( prvotno 5.000 kn), a kaznu za firmu ne mislim platiti jer firma niti ima sredstava niti imovine. Danas sam vidjela da nam je napokon najavljeno i brisanje po sluzbenoj duznosti. Dakle, obavezno pisite prigovor!
 2. FINA - prekršajni nalog zbog nepredavanja GFI

  Hvala na odgovoru. Svjesna sam da mene kao direktora mogu ovrsiti ako ne platim ali sto je s firmom.. Buduci da firma nema sredstava sto ce se dogoditi s kaznom za poslovnog subjekta? Koje bi tu mogle biti posljedice?
 3. Imam firmu koja u zadnjih 5 godina nije poslovala i nema imovine. Zadnje tri godine nismo predavali GIF (zadnji je predan za 2014.) Nadala sam se da će me obrisati iz sudskog registra po službenoj dužnosti jer tri godine zaredom izvještaji nisu predani no, umjesto toga, u ponedjeljak je stigao prekršajni nalog iz FINE zbog nepredavnja GIF!! (ukupno 15.000 kn, firma i direktor). Ima li netko iskustva s ovom situacijom? Rok za žalbu je 8 dana... Molim pomoć ako imate primjer žalbe ili bar ideju što napisati.
×