Jump to content

Danchi.d

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Danchi.d objavio

  1. Meni je cestitka iz Fine stigla u 12.mjesecu. Napisala prigovor i vrlo brzo sam dobila poziv za sud, vec pocetkom ozujka. Sutkinja srecom vrlo razumna, smanjila kaznu na min. Platila sam 150 kn kao odgovorna osoba ( prvotno 5.000 kn), a kaznu za firmu ne mislim platiti jer firma niti ima sredstava niti imovine. Danas sam vidjela da nam je napokon najavljeno i brisanje po sluzbenoj duznosti. Dakle, obavezno pisite prigovor!
  2. Hvala na odgovoru. Svjesna sam da mene kao direktora mogu ovrsiti ako ne platim ali sto je s firmom.. Buduci da firma nema sredstava sto ce se dogoditi s kaznom za poslovnog subjekta? Koje bi tu mogle biti posljedice?
  3. Imam firmu koja u zadnjih 5 godina nije poslovala i nema imovine. Zadnje tri godine nismo predavali GIF (zadnji je predan za 2014.) Nadala sam se da će me obrisati iz sudskog registra po službenoj dužnosti jer tri godine zaredom izvještaji nisu predani no, umjesto toga, u ponedjeljak je stigao prekršajni nalog iz FINE zbog nepredavnja GIF!! (ukupno 15.000 kn, firma i direktor). Ima li netko iskustva s ovom situacijom? Rok za žalbu je 8 dana... Molim pomoć ako imate primjer žalbe ili bar ideju što napisati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija