Jump to content

Dražen Kušević

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dražen Kušević objavio

  1. Svjedoka ima, još nekoliko koji su još živi. Vidit ću nakon vještačenja,najgore mi je što još nekako guram na poslu al sve teže, ima dana kad sam potpuno slomljen.
  2. Neznam da li je negdje to upisano tad je sve bilo okupirano drugim stvarima a da li je tadašnji zapovjednik to vodio i upisao. Možda su to poslali iz ureda za obranu ako je upisano.
  3. U rat sam se uključio u rujnu 1991 kao pripadnik narodne zaštite na desnoj obali Kupe. Nakon pada 5.10.91. bio sam zatočen i uspio sam pobjeći negdje polovicom listopada. 1993. odlazim na redovno služenje vojnog roka i od tad sam bio non stop u borbenom sektoru do razvojačenja 15.12.1995. Početkom 95. nastradam kao pripadnik hv. fraktura lubanje parijatelno lijevo 3×2cm. Nakon bolovanja od 40 dana odbijam skrb i vraćam se u postrojbu. Nakon razvojačenja normalno radim al me u zadnje 3 godine počinje mučit glavobolja,vrtoglavica,omaglica. Uz to dijagnosticiran mi je anksiozno depresivni sindrom jer sam počeo gubit volju za bilo kakvu aktivnost,imam slabu koncetraciju i puno zaboravljam iako mi je tek 45 g. Uz to dijagnosticirana mi je hiperglikemija,hipertenzija,kronični gastritis,stenoza karotide 45% te kronična radikulopatija c5i6 te l5s1.Predao sam papire za hrvi i čekam vještačenje na KBC Rebro. Zanima me jel mogu na to dobit status rvi i ako netko zna koliki postotak otprilike.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija