Jump to content

radenkoma

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O radenkoma

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

23 pregleda profila
 1. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Postovani, da li ima smisla da ja predajem zahtjev za hrvatsko drzavljanstvo po osjecaju pripadnosti hrvatskom narodu? Majka mi je Hrvatica, katolik, rodjena u Hrvatskoj sa dvojnim drzavljanstvom(HR, BiH). Otac mi je Srbin. Moja pripadnosti nije nigdje evidentirana. Par godina sam clan Napredka u mom mjestu, Derventi(BiH). Ako bi u svom rodnom listu upisao nacionalnoc Hrvat i predao zahtjev?
 2. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Da li neko ima iskustva sa slicnim? Moja majka je Hrvatica(i Katolik) rodjena u Hrvatskoj sa dvojnim drzavljanstvom Hrvatske i BiH. Otac mi je Srbin. Ja sam rodjen u BiH. U rodnom listu se nisam izjasnio. Clan sam HKD Napredak 3-4 godine. Da li je usvojen novi “laksi” Zakon o hrvatskom drzavljanstvu? I da li ja imam smisla podnesem zahtjev za upis u hrvatske drzavljanje po osjecaju pripadnosti hrvatskom narodu?
 3. Stjecanje HR državljanstva na osnovu...

  Svaka pomoc bi mi bila dobrodosla. Ja imam 38 godina, majka mi ima dvojno drzavljanstvo HR-BH, a HR drzavljanstvo je stekla rodjenjem u RH tj Hrvatica je i Katolik. Otac mi je Srbin, ja rodjen u BiH. Rubrika u Rodnom listu mi je prazna, nigdje se nisam izjasnio kao Hrvat, fakultet sad poodavno zavrsio. Jesam, 2-3 godine clan HKD Napredak u Derventi gdje zivim. Ako ko ima iskustva/savjet da li ima smisla da predajem zahtjev
×