Jump to content

lutherus

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pokretanje ovrhe protiv EOS Matrix

  Prva presuda je bila 1.7. na koju su uložili žalbu. 5.12 je bilo novo ročište sa istom presudom od 1.7 uz promjenu daje ovaj puta naveden rok u kojem moraju vratiti novac.
 2. Pokretanje ovrhe protiv EOS Matrix

  Koliko vidim ovo je pravomomočna presuda. Nema mogućnosti žalbe te je prva parnica održana 1.7.2019 sa istim zaključkom na koju je EOS matrix uložio žalbu. Međutim postavlja se pitanje sigurnosti, odakle EOS Matrixu osobni podaci građana te lažna dokumentacija odnoso izmišljeni ugovori. Naime u mojem slučaju se navodilo da je ovrha radi kredita od Addiko banke a sama Addiko banka je potvrdila da niti ikada imal kredit kod njih, niti sam njihov klijent. Pa odakle eos matrixu takva dokumentacija?
 3. Pokretanje ovrhe protiv EOS Matrix

  E super hvala puno. Nadam se da će više ljudi dizati tužbe protiv njih i muljatorskog naćina rada
 4. 5.12 je održana parnica protiv EOS Matrixa radi nezakonite ovrhe provedene putem nepostojeće dokumentacije. Sud je odredio da EOs matrix mora vratiti iznos od 68 350 kuna na moj račun u roku od 8 dana. Osmi radni dan je 17.12. Zasad nisu uplatili novac ali mislim da ni neće to učiniti. Ukoliko eos matrix ne vrati novac dal sa presudom mogu podnjeti ovrhu protiv njih i pokrenuti prisilnu naplatu?
 5. Pred par mjeseci sam dobio ovrhu u iynosu 40 000kuna od firme sa kojom nikad nisam posloval. Slučaj sam prijavio nadležnom državnom odvjetništvu kojeje podiglo prijavu kaznenog dijela. 4 mjeseca nakon prijave polocija je obavila samnom razgovor te inspektor nije uzeo dokaznu dokumentaciju jer " trenutno nije potrebna budemo vas zvali". Nisu nikad. Danas, 3 mjeseca nakon razgovora u policiji dobio sampismo od DORH-a da se optužba odbacuje jer ja nisam predao nikad dpkazni materijala a dolumentacija koju je predao optuženik nije krivotvorena iako email adresa koja se navodi u kopijama mailova nije moja te broj iz sms poruka nije moj no DORH je to prihvatio kao valjanu dokumentaciju. Ovrha je provedena te je meni oduzeto 40 000kuna putem krivotvorene dokumentacije koja ima pečat odvjetničkog ureda iz Zagreba koji se ne nalazi na popusu odvjetničke komore a na toj adresi se nalazi kemijska čistoinica u Zagrebu. Moja pitanja su koja su moja prava? dal ja ikako mogu dobiti natrag svoj novac? Dal imam pravo na odštetu od države? Kako je moguće da DORH krivotvorenu dokumentaciju prihvazti kao valjanu? Kako je moguće da sud prihvati ovrhu nepostoječeg odvjetničkog ureda? Dal se imam pravo žaliti, gdje i kome? Iskreno razočaran sam u Hrvatski pravosudni sustav te ozbiljno razmišljam da odselim i odreknem se državljanstva.
 6. Presuda za isto na dva različiti suda

  Hvala ali ja želim ovršiti i za sve dugove koji su proizašli od toga.
 7. Presuda za isto na dva različiti suda

  Do ovrhe je došlo na temelju krivotvorenih dokumenata i potpisa. Kao posljedica blokade računa su došle druge ovrhe jer nije bilo mogućnosti plačanja. Da bilo je naplata. Također sudu je kao dokaz predan ispis poziva i sms poruka no te poruke i pozivi nisu moji pa ću DORH-u prijaviti lažne dokaze.
 8. Presuda za isto na dva različiti suda

  Što znaći da u odgovoru na tužbu mogu navesti sve i predati kopije od prošle tužbe
 9. Dakle ovako, zanima me jedna stvar. Ukoliko sam kažnjen na prekršajnome sudu, dal za istu stvar mogu biti kažnjen i na kaznenom sudu? Također kolilo puta tužitelj može predati tužbu ta istu stvar? Naime 22.12 tužitelj je izgubio spor da bi 23.12 pokrenuo novu tužbu za istu stvar. Ima tu još stvari koje me zanimaju, na dokazima koje je dostavio tužiteljev odvjetnik se ne nalaze moji potpisi. Kome na sudu i kako mogu prijaviti da to nije moj potpis i ne zanima me dal ga je krivotvoril tužitelj ili pak njegov odvjetnik.
×