Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Ardian0905

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Upit za usluznost puta

  Hvala vam, Zanima me ako susjed digne tuzbu zbog nuznog prolaza. ako bude nekakav teret Dali cu moc dobit gradjevinsku dozvolu? Hvala.
 2. Upit za usluznost puta

  Pozdrav, Molio bih vas savjet. Kupio sam gradjevinsko zemljiste odmah do glavne ceste.Odmah na mojoj međi je kuca i ona je bila u vlasnistvu covjeka koji je meni prodao teren. Uglavnom, on je tu kucu izgubio i tu kucu je kupio neki gospodin na drazbi. Taj novi vlasnik trazi da mu dam usluznost puta pjeske i autom. Ne postoji nikakav dokument niti je uknjizeno nesto za usluznost puta. Samo znam da je taj vlasnik koristio taj put i ostali ljudi 30 godina ali pjeske. Taj novi vlasnik nemoze uci u svoju kucu. Jedino preko mojeg ili preko potoka. Od susjeda. Zanima me dali mu moram dati usluznost puta?
×