Jump to content

ljuboskica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim vas dali netko ima informaciju dali upravitelj kaznionice može ranije pustit osobu koja izvršava kaznu zatvora? Ne mislim na uvjet koji može dati vjeće sudaca (3 sudca) ili sudac pojedinac nego da odluku upravitelja da pusti zatvorenika. Po starom zakonu je upravitelj mogao dati do 90 dana; dali toga još ima? Suprug je osuđen na djelomično uvjetovanu kaznu zatvora (8 mj zatvora i 12 mj uvjeta) pa uvjet ne može dobit. Veliko hvala!
  2. Molim vas jos samo jednu info....Da li se moze traziti premjestaj iz kaznonice u kojoj sada izvrsava kaznu? Sada je u kaznionici poluotvorenog tipa u Požegi, da li se moze premjestiti u Turopolje koji je takoder poluotvoreni tip kaznioce? Koji uvjeti su potrebni za premjestaj??? Hvala unaprijed
  3. U redu, hvala vam. Što se tiče pomilovanja ili oprosta, da li se molba može pisati unatoč tome što je kazna mala ili to vrijedi isključivo za kazne od više godina zatvora? Znate li kakav je odaziv što se tiče toga, da li se u više slučajeva pomilovanje i oprost odbijaju ili prihvaćaju?
  4. Da, nakon dijagnostike u centru je određena požega...
  5. Pozdrav, Osoba je dobila kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 8 mjeseci, no pravomoćno je presuđeno da se 1 godina zatvora pretvori u 3 godine uvjetne a 8 mjeseci zatvora ostaje. Obzirom da već postoji uvjetna, da li osoba može izaći nakon što odradi 2/3 kazne u zatvoru ?? hvala!
  6. Pozdrav svima! Molim sve koji znaju za pomoć. Osoba je bila u centru za dijagnostiku u remetincu te je prebačena u kaznionicu u požegu na izvršavanje kazne. Zanima me da li postoji žalba na Rješenje o upućivanju na izdržavanje kazne zatvora? Da li postoji ikakva mogućnost da se prebaci u neku drugu kaznionicu? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija