Jump to content

Joleee

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na tome,nemam računala i mučio sam se nekoliko puta sakriti podatke od službenika i svoje,međutim stalno prilikom rezanja fotografije mi pomakne i zamućene dijelove pa sam odustao. A što se tiče testiranja ubuduće ukoliko će ga biti definitivno ću pristati jer više si ovo neću priuštiti,ovo je škola da drugi put se ne dogodi više.
  2. Da dobio sam obavijest,2 zapisnika i papir o oduzimanju predmeta. Test sam odbio zato jer sam zapalio cca 5 6 sati prije a neznam koliko dugo ostaje to u tijelu i koliko dugo se vidi na testu.
  3. Dobro večer svima,sretna nova godina. 29.12 su me zaustavili policijski službenici u redovnoj kontroli prometa u 01:40h.Vozačka prometna,alkotest 0.26 kojih je kasnije umanjeno na 0.16(problem iz razloga jer sam mladi vozač još 3 mjeseca). Zatim su me pitali da li sam voljan pristati i na test za droge koji sam odbio jer sam se bojao da ću biti pozitivan jer sam zapalio joint oko 19 sati iste večeri. Službenici su to zapisali i pitali me da li imam nešto od nedozvoljenih supstanci na što sam odgovorio potvrdno i dao pvc omot sa 1.2g marihuane i pvc omot sa 0.50g "speeda". Dobio sam 2 zapisnika,potvrdu o oduzimanju predmeta i obavijest o počinjenom prekšaju i daljnjem postupanju. Sada me muče pitanja po kojim sve stavkama će me sudac/sutkinja teretiti i kojim procesom ce to sve teći. Isto kao i kada će mi stići pošta jer još ništa nije došlo. Mladi sam vozač,rođen 95' i nikada nisam kazneno niti prekšajno kažnjavan. Hvala svima na odvojenom vremenu za odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija