Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

belinda

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prijava bespravne gradnje

    Vezano za prijavu građevinskoj inspekciji; da li prijava mora biti od neke "oštećene" osobe ili prijavu može podnjeti bilo tko? Teoretski umjesto anonimne prijave, može je slati i odvjetnik koji ne mora otkriti ime klijenta?
  2. Poštovanje, imam pitanje vezano za pristupni put do moje kuće. Susjed niže uz put ima parcele s obje strane puta. S jedne strane puta je njegova kuća, a s druge je strane napravio garazu i povezao ih mostom kako bi krov garaze korisitio kao terasu. Put je sirok 3,5m a visine je oko 3,60m. Most je napravljen prije desetak godina ali moj djed zbog "dobrosusjedskih" odnosa nije prijavljivao inspekciji. Zbog ovog mosta je onemogućen npr. pristup vatrogasnim kolima, većem kamionu i sl. Pitanje: postoji li osnova da se ovo prijavi građevinskoj inspekciji; sumnjam da je ovo "zdanje" moglo biti legalizirano ili ? Unaprijed zahvaljujem!
×