Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Nitro099

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Postavljanje fasade

  Budući da pravi vlasnik stana ne može intervenirati jer se ne smije vratiti u HR i nema pravnog zastupnika a korisnik nije odgovoran za stvari koje bespravno radi ja jedino, pravno gledajući mogu trpjeti štetu i pokušati tužiti korisnika stana za nastalu štetu ili i u tom slučaju tužba ide samo prema pravom vlasniku stana?
 2. Postavljanje fasade

  Nažalost kako sam napisao na početku jedini pristup tom zidu je sa susjedove terase.
 3. Postavljanje fasade

  Hvala na odgovoru ali šta napraviti ako mi susjed onemogućuje fizički pristup predmetom zidu odnosno pristup terasi?
 4. Postavljanje fasade

  Pozdrav, Zanima me dali netko ima iskustva i zna kako bih postavio fasadu (stiropor) na zid (zid konstantno skuplja vlagu, pogotovo za hladnijih dana te se stvaraju fleke i gljivice) moga stana do kojeg ne mogu doći jer je susjed zatvorio terasu sa koje jedino imam pristup tome zidu. Dodatni problem je što susjed u biti i nije vlasnik toga stana a stvarni vlasnik je u inozemstvu. Unaprijed hvala
×