Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

alexjohnson

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. posjed neželjenog

  Hvala, probat ću to pa da vidimo što će smislit ovaj puta!
 2. posjed neželjenog

  u ZK ulošku navedena su dvije čestice i dva vlasnika(nisam ja!) svaki ima 1/2 suvlasničkog dijela ukupna površina 1663čkv, a u posjedovnom listu(ja!) na jednoj od tih čestica površina je 2219m2
 3. posjed neželjenog

  Da, vlasnik je upisan kao vlasnik te čestice, ostavinska provedena prije cca 10 godina
 4. posjed neželjenog

  Hvala na komentaru, ali da malo pojasnim : ja nasljeđivanjem NISAM stekao vlasništvo, nego se na navedenoj čestici vodim da sam u posjedu i toga bih se želio rješiti ali mi nedaju zbog neke nesređenosti u mjerama čestice. Upravo se radi o tome da vlasnik njivu ne održava, pa bih ja mogao snositi kakve troškove. Možda je čudno, svi bi htjeli tuđe a ja se želim rješiti tog statusa posjednika pa nemogu!
 5. posjed neželjenog

  Poštovani, nakon okončanja ostavinske rasaprave doznao sam da sam u posjedu jedne njive koja nije pripala meni. Radi se o tome da sam nekada koristio poljoprivredno osiguranje pa sam se morao upisati na očevu česticu. Zatražio sam brisanje jer ne želim biti teret na nečemu što nije moje, ali su mi na katastru i gruntovni tvrdili da sa tom česticom ne štimaju neke mjere još it 1966 godine i da se mora provesti postupak. Vlasnik čestice mi je nedostupan a vjerujem i nezainteresiran, pa neznam kako izaći iz te ludosti koja me upoće ne zanima?? Ukoliko neko ima kakvu ideju, prije nego angažiram odvetnika, zahvaljujem!
×