Jump to content

johnny bravo

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je johnny bravo objavio

  1. Ako sam dobro shvatio,oni ce se pojaviti nenajavljeno pred mojim vratima?Hvala
  2. Provjeravaju kako? Dolaze kuci ili preko sluzbenih kanala? Hvala
  3. Pozdrav svima, dobio sam dopis od eos matrixa da uplatim dio iznosa ili ce u protivnom pokrenuti provjeru imovine. Ne znam sta to znaci konkretno. Ne posjedujem nekretnine,auto niti je ista nije na moje ime. Imam ovrhu na mirovini sa koje mi FINA svaki mjesec skida odredjen iznos. Hvala unaprijed.
  4. Pozdrav svima, ja sam u civilno-vojnoj invalidskoj mirovini,odnos 30 vojno,70 civilnoj. Planiram u Nizozemskoj poceti raditi 12mjesecu. Sad me zanima,da li trebam zamrznuti mirovinu na kojoj imam ovrhu,otvoriti racun u Nizozemskoj banci i primati placu? Kakva iskustva imate,svakako pisite jer se ne snalazim u ovrsnom zakonu RH. Hvala unaprijed.
  5. sve ok. to sam mislio da ako bas netko ima iskustvo sa time. pozz
  6. Pozdrav, zanima me rad u HR kao taxi vozac.Mogu li raditi kao vozac ako sam u invalidskoj mirovini i ima ko iskustva sa uberom ili nekim drugim?
  7. Pozdrav, ja imam opcu nesposobnost za rad zbog ptsp-a. Mogu li ja zamrznuti mirovinu i zaposliti se? Gubim li sva prava u tom slucaju? Razmisljao sam raditi kao taxi vozac ili slicno. hvala svima na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija