Jump to content

Enes1503

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam. Ja uopće nisam upoznat sa redosljedom kod ovakvih situacija. Prvo sam pozvan na obavezno savjetovanje u szss gdje nije bilo savjetovanja(pod savjetovanje bi islo po meni one stvari na koje kao supruznici imamo ili nemamo pravo. To je izostalo) vec samo govora o tome kome ce djeca. Kaze mi supruga da kad se dogovorimo oko skrbi za djecu onda idemo na sud za razvod i utvrdivanje zajednice imovine. Odgovor Gringu. Trenutno zivim kao pas. U kuci koja nije nasa, bez vode u kuci i osnovnih zivotnih uvijeta. To ne bih zelio nikome a ni svojoj djeci to ne zelim. Sutra idem u czss upitat za jednokratnu novcanu pomoc. Trazim si posao da ne zivim u ovkvim uvjetima i da stanem na noge. Trenutno posjedujem samo robu za oblacenje. Jesu li postupci za razvod preskoceni ili sto?
  2. Zeljac, hvala ti puno. Ne spavam nocima al mislim da cu nocas ko beba. Hvala jos jednom. Zovem te na rucak cim malo dodem sebi.
  3. Postovani. Hvala vam. Trenutno ocekujem drugi poziv za czss. Jel se na prvome nismo uspjeli dogovoriti. Koji je bio 2.1. 2019. Izaso sam iz stana jel je zena pozvala svoje roditelje u nas stan. I urucila mi poziv. Gdje sam ja osto iznenaden. Moram vam reci da se sve dogodilo pred sami Bozic. Sve je to dobro planirano i tempirano tako da sam bio u soku. Izaso sam iz stana zato sto mi je jasno dala do znanja kako vise ne zeli zivjeti sa mnom. Obzirom da imamo dvoje malodobne djece i nisam zelio nikakve drame. Jednostavno sam izaso. Za sada nema nikakvih drugih postupaka osim pred czss. Trenutno ocekujem drugi poziv za czss. Kako sam bio nasoj djeci i otac i majka ja bi djecu sebi. To sam rekao i prvi put na czss. Ali nemam uvijete i toga sam svijestan. Kad bi podjelili tu bracnu stecevinu ili ona mene eventualno obestetila ja bi mogao osigurati uvijete sebi i djeci. Moram vam reci da nikad nisam ni pomisljao da bi mi se takvo nesto moglo dogoditi pa nisam ni upucen. Tek se oporavljam. Djecu vidam po satak vremena svaki 3-4 dan. Sokiran sam jel sam bio 24 sata sa njima. Ne znam opce koji je redosljed u vezi razvoda. Sutkinja je na prvom rekla da ja mogu naknadno kad steknem uvijete trazit da se djeca dodjele meni. Ako ne podjelimo stecevinu i sl. Ja te uvijete nikad necu osigurati.
  4. Postovani, molio bih savjet. Moja supruga se odlucila razvest od mene.Nakon 10 god braka. Imamo dvoje malodobne djece. Zivjeli smo zajedno sve dok mi nije urucila poziv za czss. Situacija je ovakva. Upoznali smo se 3 god prije kupnje stana i zajedno zivjeli. Stan smo zajedno trazili i kad smo ga nasli kupili smo ga na kredit. Kako je supruga imala veca primanja tako je i stan na nju. Skupa smo radili u istoj firmi. Dobili smo ubrzo prvo sina pa nakon dvije godine kcer. Kada se kcer rodila, ona je bila prvih 6mj na porodiljnom ali zbog velike razlike u placi smo odlucili da ja idem drugu polovicu. Sto me izuzetno veselilo. I tako sam ja ostao kucanica. Kako je ona u poslu munjevito napredovala, tako smo se dogovorili da ja ostanem doma i brinem o djeci i stanu. I tako je vrijeme prolazilo. Ja sam prvo brinuo o djeci u pelenama, pa u vrticu tako i danas kad su skolarci. Sin ima 10 a kcer 8 god. U meduvremenu sam ja pokusavao sa njom razgovarati o tome da si nadem posao. Ona nije htjela ni cuti. Jel tko ce brinut o djeci. Bojala se da ce morat trcat doma i preuzet dio posla koji sam sve do sad ja radio. Tako da sam ja i dalje bio kucanica. Ne zelim omalovazit suprugu ali totalno je losa sa djecom i kucanstvom. Pravi karijerist. Da bi sad ona mene izbacila i trazi da se kao dogovorimo oko djece. Djeca njoj i sl. Ja posjecujem, placam alimentaciju i ostalo. Da situacija bude gora kad me izbacila ja nisam imao kud nego kod majke. Pitanje je. Imam li ja ikakva prava kao kucanica i osoba koja se skroz posvetila djeci i kucanstvu. Da bi ona lakse napredovala u poslu. Bilo mi je jako drago sve to. Iako me malo u pojam ubijalo to sto ne radim. Ona je sad direktorica. A djeca su porasla pa vise ne mora toliko brinuti. Mene znaju i tete u vrticu i uciteljice u skoli i doktori po bolnicama i sl. Nju ne zna nitko. Sto mi je raditi
  5. Postovani, molio bih savjet. Moja supruga se odlucila razvest od mene.Nakon 10 god braka. Imamo dvoje malodobne djece. Zivjeli smo zajedno sve dok mi nije urucila poziv za czss. Situacija je ovakva. Upoznali smo se 3 god prije kupnje stana i zajedno zivjeli. Stan smo zajedno trazili i kad smo ga nasli kupili smo ga na kredit. Kako je supruga imala veca primanja tako je i stan na nju. Skupa smo radili u istoj firmi. Dobili smo ubrzo prvo sina pa nakon dvije godine kcer. Kada se kcer rodila, ona je bila prvih 6mj na porodiljnom ali zbog velike razlike u placi smo odlucili da ja idem drugu polovicu. Sto me izuzetno veselilo. I tako sam ja ostao kucanica. Kako je ona u poslu munjevito napredovala, tako smo se dogovorili da ja ostanem doma i brinem o djeci i stanu. I tako je vrijeme prolazilo. Ja sam prvo brinuo o djeci u pelenama, pa u vrticu tako i danas kad su skolarci. Sin ima 10 a kcer 8 god. U meduvremenu sam ja pokusavao sa njom razgovarati o tome da si nadem posao. Ona nije htjela ni cuti. Jel tko ce brinut o djeci. Bojala se da ce morat trcat doma i preuzet dio posla koji sam sve do sad ja radio. Tako da sam ja i dalje bio kucanica. Ne zelim omalovazit suprugu ali totalno je losa sa djecom i kucanstvom. Pravi karijerist. Da bi sad ona mene izbacila i trazi da se kao dogovorimo oko djece. Djeca njoj i sl. Ja posjecujem, placam alimentaciju i ostalo. Da situacija bude gora kad me izbacila ja nisam imao kud nego kod majke. Pitanje je. Imam li ja ikakva prava kao kucanica i osoba koja se skroz posvetila djeci i kucanstvu. Da bi ona lakse napredovala u poslu. Bilo mi je jako drago sve to. Iako me malo u pojam ubijalo to sto ne radim. Ona je sad direktorica. A djeca su porasla pa vise ne mora toliko brinuti. Mene znaju i tete u vrticu i uciteljice u skoli i doktori po bolnicama i sl. Nju ne zna nitko. Sto mi je raditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija