Jump to content

ZLICA

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani! Dobio sam jutros od odvjetnika da bivsa potrazuje vecu alementaciju za maloljetno dijete.Do sad sam placao 130 eura...tako je odredio sud.Mala ima sad 13 godina i ja znam da po tablici sada taj iznos treba da bude 230 eura...Ali ja sam zaposlen samo 5 mjeseci ljeta i moja placa je 530 eura...Cijelu zimu sam na Zavodu.Zivim u izvanbracnoj zajednici i preko zime zivimo od curine plaće...Je li postoji mogucnost da se uzme u obzir i moja mjesecna primanja i da ostane 130 eura kao do sada..Jer tesko cu ja to moci podnijeti.Bivsa se udala ima svoj obrt,i cak sam dozvolio da pored mog prezimena doda maloj prezime od sadasnjeg muza.I usput nemamo nikakav kontak niti se vidamo...Svako zivi svoj zivot... Hvala u Naprijed
  2. Ako sam dobro shvatio to znaci da trebam nekome PRODATI svoju imovinu? Hvala vam U naprijed!
  3. Poštovani! Imam vanbracno dijete (KOJE SAM PRIZNAO)koje ne viđam i nemam nikakav kontakt sa njim.Bivsa mi to ne dozvoljava,odma se udala za drugog i preselili su se(JAKO DUGA I KOMPLIKOVANA PRICA)Ja sam se ozenio i planiram imati dijete sa suprugom.. Zanima me da li postoji mogucnost da to vanbracno dijete nema pravo na moje nasledstvo?
  4. Ja se ispricavam,krivo sam nesto pa sam poslao isto pitanje... A u biti sam htio zamoliti da mi neko pojasni pravilo od 300 dana od rodenja dijeteta. Hvala vam! Lijep pozdrav!
  5. Poštovani! Bio sam u vezi kratak vremenski period.Ona je ostala trudna.Bio sa presretan jer cu postati otac.Od saznanja da je trudna sve se promjenilo.Non stop smo se svadali i vise nismo bili skupa.Djete se rodilo i ja sam priznao djete.Placam redovno alementaciju od 1.000,00 kuna mjesecno.Dobio sam sudsko rjesenje o vidanju djeteta.Medutim kad god sam nazvao da bih dosao vidjeti djete,uvijek je bio neki izgovor da ne moze! Pa bih ja u dva mjeseca vidio djete jednom.Djete je imalo tri mjeseca a ona je vec pocela da zivi sa drugim covjekom.Za koga se na kraju i udala.Nije mi dozvoljavala da ucestvujem u odgoju djeteta.Vidao sam je samo slucajno na ulici ili u ducanu...Preko Centra za SS sam dobio obavjest da ona zeli da doda pored mog prezimena djetetu prezime sadasnjeg muza.I da se oni sele u drugi grad.Sve sam to potpisao.Jer su mi ovi u centru rekli da ako ne pristanem,ici ce na sud.I opet cu na kraju morati pristati jer je to za dobrobit djeteta...Mala mene zove Barba,a njenog muza tata...Zanima me da li ja sad mogu da trazim analizu DNK ,jer dijete ima 8 god. Sve mi je to sumnjivo ispalo.Mnogi su mi rekli da je pored mene bilo jos drugih muskaraca.Vise nisam siguran jesam li ja otac tog djeteta.🙁 Lijep pozdrav!
  6. Da! Toga sam se i bojao... HVALA VAM!
  7. Poštovani! Bio sam u vezi kratak vremenski period.Ona je ostala trudna.Bio sa presretan jer cu postati otac.Od saznanja da je trudna sve se promjenilo.Non stop smo se svadali i vise nismo bili skupa.Djete se rodilo i ja sam priznao djete.Placam redovno alementaciju od 1.000,00 kuna mjesecno.Dobio sam sudsko rjesenje o vidanju djeteta.Medutim kad god sam nazvao da bih dosao vidjeti djete,uvijek je bio neki izgovor da ne moze! Pa bih ja u dva mjeseca vidio djete jednom.Djete je imalo tri mjeseca a ona je vec pocela da zivi sa drugim covjekom.Za koga se na kraju i udala.Nije mi dozvoljavala da ucestvujem u odgoju djeteta.Vidao sam je samo slucajno na ulici ili u ducanu...Preko Centra za SS sam dobio obavjest da ona zeli da doda pored mog prezimena djetetu prezime sadasnjeg muza.I da se oni sele u drugi grad.Sve sam to potpisao.Jer su mi ovi u centru rekli da ako ne pristanem,ici ce na sud.I opet cu na kraju morati pristati jer je to za dobrobit djeteta...Mala mene zove Barba,a njenog muza tata...Zanima me da li ja sad mogu da trazim analizu DNK ,jer dijete ima 8 god. Sve mi je to sumnjivo ispalo.Mnogi su mi rekli da je pored mene bilo jos drugih muskaraca.Vise nisam siguran jesam li ja otac tog djeteta.🙁 Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija