Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

KATARINA K.

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poziv na razgovor u policiju

  ...jer mene na policiji je inspektorica kao smirivala da je to tako,da je bitno da je sve stalo itd...ali mi nije rekla dal bude ispitana...kako sam i napisala rekla je da je sve na državnom odvjetništvu...zaista nebi htjela isapasti blesava s pitanjima...
 2. Poziv na razgovor u policiju

  ok...a dali je u protokolu kod takvog prvog izostanka s ispitivanja,da se osumnjicenik mora nakon nekog vremena ponovno pozvati na ispitivanje?....jer mi na to nije dan odgovor u policiji..tj.oni su rekli da je dalje na dražavnom odvjetništvu.
 3. Poziv na razgovor u policiju

  Pitam jer sam podnijela kaznenu prijavu za nametljivo ponasanje,doticna osoba je prilozila dokumentaciju te iz zdravstvenih razloga nije ispitana kao osumnjicenik..na policiji su predali sve drzavnom odvjetnistvu i prebacuju lopticu na njih a drzavno odvjetnistvo prebacuje lopticu na policiju i tvrde kako policija odlucuje kada ce biti pozvana na ispitivanje...meni su poruke prestale stizati,pa se bojim da to sve drzavno odvjernistvo bude odbacilo i nece ici dalje a ja kao i svi samo zelim svoju istinu i pravdu...neznam tko tu koga i zasto ali bi molila da mi savjerima i praksom ako ju znate,pomognete da znam sto mi je dalje ciniti...
 4. Poziv na razgovor u policiju

  Zanime me dali je drzavno odvjetnistvo duzno pozvati ponovno na ispitivanje.
 5. Poziv na razgovor u policiju

  Svojstvo osumnjicenika.
 6. Poziv na razgovor u policiju

  Poštovani, Lijepo bih Vas molila malu pomoć. zanima me nakon što osoba svoj ne dolazak na ispitivanje na policiju kao razlog navede zdravstvene razloge,u kojem periodu rtreba biti ispitana?
×