Jump to content

Puh123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U redu. Puno Vam hvala. Samo neznam da li da napisem u zalbi da cu poceti raditi od 1.4 pa mi zato treba vozacka ili ne? S obzirom da cu ja tu zalbu sad pisat a potvrdu ne mogu pilozit kad cu tek 1.4 biti zaposlena?
  2. Prije 3 tjedna imala sam prometnu nesrecu, oduzela sam prednost u raskrizju, bilo je tu po meni i olakotnih okolnosti poput toga da je druga strana vozila prebrzo, nije kocila, smanjena vidljivost itd. Ali ja bih priznala u zalbi krivicu, kazna mi jos nije dosla tj dosla je i vratila se kako ja nisam bila kuci tih dana, ali na mjestu nesrece policajac mi je rekao da ce mi kazna vjerovatno bit 4000 kn i dva mjeseca oduzimanja vozacke dozvole. E sada, kada mi uruce kaznu ja bih priznala krivnju i pisala zalbu na te obje sankcije, nisam dosad kaznjavana, nemam cak ni kaznu za parkiranje, nisam bila pod utjecajem alkohola, student sam, studiram u drugom gradu i ne radim. Pretpostavljam da bi mi na temelju svih tih cinjenica smanjili novcanu kaznu, ali mene muci i oduzimanje vozacke posto bi trebala sezonu od 1.4 do 1.11 raditi u rent a car kompaniji i vozacka mi je vrlo potrebna tada. Smijem li ja uopce voziti dok mi ne dode rijesenje zalbe, koliko treba da to rijesenje dode, i hoce li mi oni ukinut tu zabranu voznje na temelju zalbe? Te koje bi eventualno dokumente trebala priloziti kao dokaze? Molim Vas da mi neko odgovori, znam da sam postavila puno pitanja, ali bila bih Vam zahvalna.
  3. Ma cura je sama rekla policiji to kad su nas ispitivali, ali i dalje prema prom pravilima sam ja kriva kako kaze policajac. Znaci moze me tuzit? Ali zar nije nesto da prema zakonu on kao ako nije obavijestio policiju da ce neko drugi upravljati njegovim vozilom snosi dio odgovornosti?
  4. Molim Vas za pomoc. Vozila sam auto od trece osobe koja me zamolila da mu ucinim uslugu i nesto odnesem nekome jer je on u to momentu radio. Pri povratku imala sam prometnu nesrecu, ja sam oduzela prednost drugom vozilu, dosla je policija steta na drugom autu minimalna a na ovom koje sam ja vozila ogromna. Priznala sam odmah krivnju policiji. Sutradan vlasnik vozila koje sam vozila mi je dao svoju osobnu, prometnu i ostalo i u njegovo ime isla sam u njegovo osiguranje sa osobom kojoj sam oduzela prednost, popravak njenog auta ce pokrit osiguranje, ali ovog koje sam ja vozila nece, jer nema kasko. Zanima me moze li vlasnik vozila mene tuzit ili bilo sta pravno gledajuci napravit po pitanju toga da on zahtjeva od mene da platim cijeli iznos popravka njegovog automobila? ( da napomenem da je bilo tko u mojoj situaciju bio bilo bi isto, vrlo ne pregledno raskrizje ja sam u prvoj bila, cura je naletila na mene sa preko 70 na sat, gdje postoji ogranicenje od 50)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija