Jump to content

Metla23

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U mail-u sam samo napisao da imam neke manje probleme nakon zahvata i da sam bio kod drugog liječnika koji je rekao da zahvat nije bio potreban i da sam i sam došao do takvog zaključka. Također sam napisao da slobodno iznese svoje argumente i razloge zašto se odlučio na taj i takav zahvat, ali nisam dobio nikakav odgovor, a prije toga je uredno odgovarao na mail-ove.
  2. Poštovani, Zanima me može li me liječnik privatnik tužiti po Kaznenom pravu KZ čl. 147-149, Građanskom pravu ZOO čl. 19 i 1046 i/ili nekom drugom Pravu/Zakonu ako: a) na facebook profilu njegove ordinacije, pod rubrikom Osvrti, stisnem tipku "Ne preporučam" i ne ostavim nikakav komentar. ILI b) na facebook profilu njegove ordinacije, pod rubrikom Osvrti, stisnem tipku "Ne preporučam" i napišem "Doktoru sam detaljno obrazložio svoj osvrt putem mail-a".
  3. Da, ja nisam stranka u postupku. Ali ne razmijem, zar ja kao građanin nemam pravo pročitati zapisnike sa suđenja tim više što je suđenje bilo otvoreno za javnost. Naime, radi se o tome da je ta osoba umrla za vrijeme suđenja i smatram da je ta osoba vrlo emocionalno doživljavala suđenje i da je to bilo uzrokom pogoršanja njegova zdravstvena stanja. Ja nisam mogao doći na suđenje u svojstvu publike, pa bih htio sada, ako je moguće, pročitati zapisnike i vidjeti što se na suđenju zapravo događalo.
  4. Poštovani! Zanima me što ako ne znam broj spisa, mogu li u zahtjevu samo napisati ime i prezime osobe protiv koje se vodio postupak? I gdje predajem taj zahtjev? U pisarnu ili? Radi se o kaznenom postupku koji se vodio na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu protiv osobe koju sam poznavao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija