Jump to content

revoltirana77

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam puno na savjetima. Ulozit cu zalbu sudu u nadi pozitivnog rješenja iako sam odavno prestala vjerovati u takva. Lijep Vam pozdrav!
  2. Ovrsavana mi je placa po prvom rijesenju. Znaci ja sam bila na sudu i tamo zatražila po njihovom nalogu skidanje druge ovrhe. Sve mi je to donekle jasno ali stanje duga na fini nikako.
  3. Postovana, upravo dolazim iz Vodovoda i ispada da su novci ipak sjedali na njihov račun i zatvarali dug. Ostalo mi još tisuću kuna duga za glavnicu. Jedino ne razumijem zašto se dug u Fini nije pomakao. Dali mi sada vrijedi zaliti se na riješenje
  4. Ne ono kad postaje pravomoćno ostaje cekati u redu da naplatu Iako se taj dug naplacivao cijelo vrijeme.
  5. Ne nije obavijestio poslodavca a ocito niti Finu . Donosi novo riješenje koje koliko vidim ima drugi izracun kamata pojasnjenje na koji se provodi ovrha sto na prvom nije bilo i zato mi je zalba usvojena
  6. Usvaja se zalba ovrsenice te se riješenje o ovrsi ukida i predmet vraća tom sudu na ponovno odlučivanje. ( Daba jer mene od tog rješenja vec ovrsavaju pa do dan danas)
  7. Ne nego da je ovrha provedena Iako je zalba bila usvojena. Br. ovrhe se je promjenio jer je ponovno poslano na sud.Dok je sud trajao iako je donesao isto riješenje ovrha se je cijelo vrijeme provodila. Kad sud donosi novo riješenje ono se salje u redoslijed naplate. To nisu rekla kazala, podatci su sto posto tocni. Bila sam i kod njihovog odvjetnika i na sudu. Poslala zahtjev da se briše druga ovrha ali iznos duga zajedno sa kamatom mi nije jasan jer ja otplacujem već cetri god a on se nije pomakao.
  8. Da još uvijek se provodi na mojoj placi ali na osnovi rijesenja iz 2015. god na koji sam se ja zalila i koje je poslano na naplatu prije pravomoćnosti. Takva se usvaja ovrha mjenja broj i ponovno se ista 2017. god. salje na moj racun ali ceka naplatu jer je u redu za naplatu.
  9. Pozdrav. Ovrsen mi je racun jos 2015. god. Zbog duga za vodu poduzeca ciji sam bila v.d. direktor. Sud donosi riješenje kojim se ovrsuje racun mene kao fizicke osobe. Od tada najprije jedna trećina a kasnije cetvrtina moje place odlazi za taj dug. Dug je iznosio 32000 kn. Pred neki dan odlazim u Finu da provjerim stanje duga. Ostajem zapanjena. Slizbenica me obavještava da je dug 120000 kn odnosno kad ugleda moju facu oduzima kamate i on iznosi 64000. Nemoguće...!!! Ispostavlja se da mi je dug dva puta obračunat. 2015. god. po nepravomoćnom rijesenju na koji se ja zalim i drugi puta 2017.god. kad rijesenju postaje pravomoćno. Stvarno vise ne znam šta da radim i kako da sad reagiram.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija