Jump to content

Tonkicaoalonkica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Jesam proučila, ali taj se ne tiče nas konkretno, tiče nas se 154.jer je ona dala da gradimo, znači nismo ništa radili mimo zakona ni da nju oštetimo.Uglavnom mislim po tome svemu može ona prodati ali bi trebala isplatiti od prodaje sve naše ulaganje a za to ona nema para, jer je 90%svega na toj zemlji izgrađeno od naše strane i za sve imamo račune, papire i tako to.. Hvala Vam na odgovorima!
  2. Suprug nije jedino dijete ima i sestru koja također živi u kući. Ona živi sa svekrvom i nikad nije ništa ulagala u kuću.. Suprug i ja smo u dogovoru sa njegovom mamom dogradili potkrovlje i sve sredili te legalizirali na supruga. To je sve čisto ali kako starci uvijek prolupaju... Nikad ne znaš kaj im puhne u glavu... Inače mi smo u odvojenom kučanstvu i dijelimo samo račune koji glase na dotičnu.Mene samo muči dali može ona samo tak proda kuću kaj joj puhne?!
  3. Poštovani, molim kratku informaciju Živimo u kući svekrve, ona je vlasnik zemlje.1/1.Suprug i ja smo nadogradili kuću,radionu,novo krovište. Za sve imamo urednu građevnu i legalizirali smo sve na suprugovo ime da ne bi danas sutra bilo to nije vaše i tako to.. . Znači po tome bi mi trebali biti vlasnici toga za što imamo papire. E sad... Svekrva se prijeti da bude sve dala državi ali ona to ne može napravit iako je vlasnik zemlje gdje je ta kuća, a više od polovice svega na dvorištu smo mi napravili i još sve legalizirali ili ipak može sve skupa prodat ili kaj već?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija