Jump to content

Djetelina sa 4 lista

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Djetelina sa 4 lista objavio

  1. Moj muž i njegova sestra su naslijedili auto, pokojnik je imao dva auta, a drugu imovinu nije imao na sebi
  2. Poštovani !!! Svekar mi je preminuo i nakon dva mjeseca došla je obavijest od banke opomena za kredit, nitko u obitelji nije znao da je on podigao nenamijenski kredit prije godinu dana i sada banka naravno trazi svoje. Pitanje moje je : Dali će svekrva morati preuzeti na sebe taj kredit pošto je naslijedila njegovu mirovinu ? Dali je obitelj dužna vračati taj kredit za koji nitko nije znao ? Hvala i LP !!!!!
  3. Molim vas za savjet u vezi kuće. Vlasnica sam jedne trećine kuće, drugi dio ima moja mama a treći dio tetka. ja živim već 6.god u toj kući a mama i tetka ne zive. Mi nismo napravili podjelu kuče i nezna se tko je vlasnik kojeg dijela. tetka mi je poslala pismo u kojem piše da joj donesem kljuć od kuće. Mama mi je rekla da če ona dati njen dio meni tako da ja budem većinski vlasnik. Zanima me pošto je samo jedan ulaz u kluću i dvorište ,kakva prava ima moja tetka i što ona može jer ja sam joj rekla da joj kljuć ne mogu dati jer se nismo podjelili i da se moramo podjeliti jer ipak ja zivim u toj kući a ona ne zivi. Zanima me dali ona ima prava na kljuć od kuće i kad dođe do podjele imovine jer ona će sigurno mene tuziti dali ona onda može prolaziti kroz moj dio kuće jer jedini je taj ulaz u kuću a to me brine jer ipak su moje stvari u toj kući. Još da napomenem da ona nije za prodaju ona baš želi svoj dio. Ovim putem vas molim da mi date savjet ili da se znam pripremiti sto me može čekati pa da znam planirati sto mi je činiti dalje. Hvala !!!!!
  4. Hvala na odgovoru. Još jedno pitanje ? Dali oni mogu traziti da im platimo , ustvari dali oni imaju pravo na to ?
  5. Molim vas za savjet u vezi ceste. Imam parcelu do koje ima cesta ali ima dosta suvlasnika na toj cesti. Što je meni činiti da mogu prolaziti do moje parcele tom cestom ? Dali moram tražiti od svih suvlasnika pravo korištenja ceste ? Jedan od suvlasnika je dozvolio da se koristim, dali je dovoljna samo njegova suglasnost ? Molim vas objasnite mi što mi je najbolje učiniti. Hvala !!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija