Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

brusketa

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naknada za parking

  Pitala bih još nešto ako možda znate. Nakon izgradnje nove, odnosno dobivanja još jedne, stambene jedinice u zgradi, čitam po internetu, da je potrebna izrada novog etažnog elaborata tj nova izmjera kompletne zgrade. Da li je to točno? Zašto se mora iznova mjeriti svaki stan a ne samo nadograđeni dio?
 2. Naknada za parking

  Zahvaljujem na odgovoru
 3. Prodaja nekretnine

  Postavila bih dodatno pitanje vezano za upit iznad. npr. da je osoba kupila stan te ga nakon kratkog vremena odlučila preprodati da li se porez na dohodak mora platiti iako je dotična osoba imala prijavljeno prebivalište na toj adresi? hvala
 4. Naknada za parking

  Pozdrav svima Imam mogućnost kupiti tavan (40 m2) od suvlasnika s obzirom da ga trenutno jedino ja koristim a ostali stanari nemaju interes. Namjera mi je napraviti prenamjenu prostora u stambeni, kao novu stambenu jedinicu u zgradi. Ono što me brine je parking. U slučaju da ne postoji način da ga osiguram (dvorište i sl.) kako se riešava taj problem? Postoji mogućnost plaćanja naknade gradu? ako da, koliko ona iznosi? taj dio grada spada u drugu zonu iako je zgrada u jednosmjernoj ulici gdje se NE naplaćuje parking. Hvala unaprijed na odgovoru.
×