Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

MaliMedo123

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Putni trosak

  Hvala lijepo.
 2. Putni trosak

  Kakva je praksa ODO -a Poslije disciplinskog suda mupa.dali odvjetnistvo podize prijavu ili odustaje od postupka.s obzirom da bi se sudilo dva puta za istu stvar?
 3. Putni trosak

  Koliko vremena moze proci od zaprimanja prijave do podizanja optuznice ili prvog ispitivanja?
 4. Putni trosak

  Hvala lijepo.vec sam uplatio iznos oko 11 000kn. Koliko je iznosio iznos koji su uplatili.pa cekam sta ce policija u posebnom izvjescu napisat ODO Split.pa cu cekat njihov poziv.dali mi je pametno angazirat odvjetnika za poziv ODO
 5. Putni trosak

  Moram reci jos da ne putujem na posao i s posla sa svojim autom.nego sluzbenim.
 6. Putni trosak

  Ljudi tribam pomoc hitno.stvar je ovakva. Radim u Mupu te sam prije 6 mj.dobio novo radno mjesto/u istoj postaji/ i sluzbeno auto.bez ikakvog rjesenja o autu.nakon cega sam i dalje primao iznos putnog troska.sve dok netko nije anonimno prijavio./Mupu i Odo / nakon cega sam novac vratio.pa.me sad zanima. Hoce li ODO podignit kp protiv mene.koje djelo i kakve mogu biti posljedice? Kako da se branim?
×