Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

KentKill

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Splitska banka

  Mislim da nasljedujemo barem tako sam ja uspio shvatit. A sutra idem odnest tu uplatnicu tom advokatu da ce on dopis toj kompaniji napisat sta je preuzela dug.A neznam sta rec to godinama se poteze po sudu na krjau cemo placat tudi kredit meni se vidi. Javim kad saznam od advokata sta ce on rec o pitanjima od Borbene 7 gore..
 2. Splitska banka

  Majka mu je dala punomoc, ja i sestra nismo. Da nije mi bas dao neke odgovore kad smo se vidjeli rekao je da je bio jedan slican slucaj i da se on poziva na taj predmet jer njima da je bila takva situacija i da je predmet isao u zastaru i sad on se nada da ce ic u tom smjeru.. al nije potvrdio da je to 100 postotno, Ja vam zahvaljujem sad kad se budem cuo s njim cu prihvatit vas savjet i vidit za ova pitanja ja mislim da treba angazirat jaceg advokata ovaj se nada samo i misli ako prode ce dobit proviziju ako ne cemo mu svejedno troskove snosit..
 3. Splitska banka

  Da moja mama sestra i ja smo nasljednici. A u fazi je da se konstantno odgadalo sudenje jer je netko od jamaca preminuo..i sad zadnje informacije od naseg advokata da smo dodani ja i sestra na tuzbu jer da smo punoljetni..Advokat se nada zastari i ide na to koliko sam ja shvatio njegovu pricu, ali sve to meni smrdi ne vidim bas pomaka na nasem slucaju..barem ne na bolje. I sad ta uplatnica na oca izgleda da su svi nasljednici primili da je otp prodao njima dug..Uglavnom nije mi jasno sta ce bit s tim sada posto je druga trvtka otkupila dug kontaktirao sam odvjednika cim sam primio cestitku u sanducicu ali da je na sastanku i da ce se javim..Ja mislim da on ne radi za jamce jer njega je angazirala osoba koja je podigla kredit da bude nas odvjednik a on ima drugog odvjednika,da ne bude kao sukob interesa..sta mogu ockeivat i dali ce mi bit prisilna naplata i ovrha nekretnine koju smo nasljedili od oca i majka prima njegovu mirovinu 2800 kn
 4. Splitska banka

  Dobar dan, Ako moze informacija bilo kakva koja bi nam mogla pomoc bili bi zahvalni. Situacija : Covjek dize kredit u Splitskoj banci 90tih.Na kreditu je vise jamca bilo 5..6 nisam siguran, samo jedan jamac na tom kreditu je jos ziv. Osoba koja je podigla kredit je ziva i imaju dobra primanja ali nisu placali kredit taj jer da je banka propala i da to ide u zastaru. To se vuklo po sudovima jer je OTP banka koja je preuzela splitsku trazila potrazivanja. I uporno su slali preporucena pisma na oca koji je pokojan ( jedan od jamaca) niti jedan nismo htjeli primit..Pred jedno mjesec dana od naseg advokata koji zastupa jamce je dosla informacija da su stavili i mene sad na taj kredit jer sam kao sad punoljetan a 18 godina sam navrsio prije 10 godina, al nema veze sad su se i toga ulovili.. I sad dolazim doma i u sanducicu ubacena uplatnica od Credit express hrvatska da dug od otp banke su oni preuzeli i naslovljena je na pokojnog oca i da imamo do kraja mjseca da izvrsimo uplatu. Molim bilo kakav pravni savjet..kako da se ogradim od toga svega i kako moze otp prodat dug a vodi se parnica o zastari na sudu? Molim vas ako ste imali takvu situaciju da se javite
×