Jump to content

NIKITIKIT

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, hvala! Sutra idem na policiju podnijeti prijavu. Ako nista ne bude probat cu preko medija ipak radi s prodajom auta i to ga može oštetiti ako njegovo ime i prezime bude javno objavljeno kao prevaranta.
  2. Nažalost, ispala sam naivna, ali moram naci sada rijesenje, jer sam tek sada u problemu, bez novca i auta, on ne zeli vratiti novce, ne zeli niti generalku na motoru financirati. Mogu li u policiji kaznenu prijavu podnijeti zbog prevare, a za koju imam dokaze. Niti jedan odvjetnik ne zeli to uzeti, a ako bi i našla nekog van mog grada koliki su iznosu u pitanju, mislim troškovi.
  3. Trebam POMOĆ!!!! Kupila auto, vjerovala da je sve ispravno kako mi prodavaljet rekao, pali vozi. Sutra dan motor cudno radi, ja u mehanicara motor za groblje, fali dijelova, auto karamboliran nije receno. U tehničkoj stanici provjera km, ne da su vracani kilometri nego ni manje ni vise presao vise od 500 000tkm,sto je još gore meni receno i piše da je presao 130000tkm.platila 25000tisuca kuna. Nece da mi da novi motor, nece da mi vrati novce, nece da mi da drugo auto u toj vrijednosti jer trguje autima. Da li mogu da idem krivicno ga prijaviti PREVARENA SAM.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija