Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Kikich

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Naslijeđeno zemljište

  Da tuzba s prilozima, medutim u prilozima nema ugovora o navedenoj čestici nego druge čestice na kojima je kuča koju je prodal mamin brat.
 2. Naslijeđeno zemljište

  Pozdrav. Ovako, majka je nasljedila poljoprivredno zemljiste putem ostavinske rasprave nakon sto joj je umro otac. Zemljiste nije koristila i sad nakon par godina nam se javio kupac, kad smo htjeli prodati javio se se covjek koji je to navodno vec kupio od pokojnog djeda ali nikad nije prenesno, navodno ima ugovor koji nije htio pokazati, te je to proslijedio kod odvjetnika koji je zvao majku da mora potpisati da prepusta zemljiste, posto ni odvjetnik nije htio pokazat ugovor majka nije potpisala, sad je doso sudiski poziv. Sto napraviti? Uzet svojeg odvjetnika ili jednostavno pustit? Culi da ugovor nije ovjeren.
×