Jump to content

ivana40

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Hvala na odgovoru..ja ga upozorila na datum placanja..al on nista. Dalje govori o tom 15om u mjesecu...i da ga nije briga jer mu tad kao sjeda placa.... Eto nemozete s takvim covjekom nista...i samo govori ako ti neodhovara Tuzi me.... Ovo sve njegovo me psihicki ubija..da sam lose. Eto ukratko
 2. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Razumijem ja vas..al eto nije trazio nista. Sam javio sms da nema isplata sad kako pise u planu 10og .vec cekaj 15ti i posle. Eto kak je javio. I od mene se trazi razumjevanje..kak on naglasava. Iskreno nemam ja vise volje komunicirat s njim..a pogotovo da vidja sina s kojim nema nikaksv odnos .al eto moram.
 3. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Logicno najavi se promjena...a ne dva dana prije isplate alimentacije reci da nema vise po ovom datumu vec drugom. I sad cete reci da ima on puno pravo mjenjat datume samo tako..bez suda itd?
 4. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Nas zakon je totalno nikakav. Iskreno neslazem se s time jer nemoze nenajavljeno to rec ucinit...zalosno
 5. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Moze li bivsi mjenjat datum placanja alimentacije? Razlog mu je promjena posla i drugi datum dobiva u mjesecu.
 6. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Pozz..nisam spomenula da to sto placa sad je bilo dogovoreno u planu za zajed.skrbnistvo..jer su nam djeca u fazi rastave bila maloljetna. Da li svejedno mogu ja pokrenut protutuzbu na njegovo smanjivanje..posto ste rekli da placa ispod minimalnog cenzusa.
 7. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Samovoljno je placao 2.400 za oboje..onda si je razmislio i smanjio po dogovorenom rijesenju na 2.ooo tis za oboje. Znam da ce placat cjeli zivot sinu..a kcerki dok ide na fax a poslije ne. A sad si oce jos smanjit...jer ko sto rekla otiso iz Zg..i promjenio posao. Uz to nedrzi se plana roditeljstva..sam bira kak mu pase. I s punim pravom sam ljuta i neodustajem.
 8. Alimentacija-djete s pos.potrebam

  Mi smo vec razvedeni skoro 2g. I to je totalno bezveze da zbog manje place zeli djeci smanjit alim. Kako moze to uradit svom sinu s Autizmom. Otici cu ja se raspitat..al koliko cula nema pravo. Iskreno on bjezi od problema i obveza. Hvala na trudu za pomoc.
 9. Bivsi trazi smanjit alimentaciju..razlog mu je preseljenje u novi grad djevojci,zatim novi poso u tom gradu. Samohrana majka sam dvoje djece..jedno je djete s poseb.potrebama. i dali ja imam pravo trazit uzdrzavanje jer neradim zbog sina? Uz to sve kroz dvije god.ce ostvarit bivsi neku sportsku mirovinu..ulazi li ona u prosjek primanja?
 10. Alimentacija i sportska mirovina

  Toga sam svjesna..al on ce pisat zalbu..jer "treba stat na noge"..haha zalosno sta to radi bolesnom djetetu. Kome da se ja obratim i da ja pokrenem spor za to..za nevidjanje djece..
 11. Zanima me dali sportska mirovina ulazi u prosjek alimentacije? Dali bivsi moze trazit smanjenje..jer se preselio u dr.grad i poso.? Uz to sve imam djete s autizmom..otac mu zeli uskratit vidjsnja i alimentaciju
×