Jump to content

valerijazg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

1 pratitelj

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Legle su mi ovrhe na račun u Fini. U međuvremenu sam naslijedila pola vikendice (pola je na sestri). Nemam nikakvih nekretnina na sebi osim toga. Da li ovrha moze leci na tu moju polovicu nekretnine i mogu li mi prodati taj dio kuće? SRdačan pozdrav
  2. Taj covjek u BiH je tvrdio da ima dojavu i dojava je navodno bila prosla.. Slao listiće sa dobitkom i sce je ocito bilo savrseno obrašeno kompjuterski.. Pa sam opet morala platiti neku proviziju za slanje western unionom da bi mi dao sifru i nakon toga se vise nije javljao. Ugasio mobitel.. Ni traga ni glasa..Da bi mi se sad javio navodno neki policijski inspektor iz Banja Luke da je taj kao uhvaćen za namještanje utakmica i da sam i ja okrivljena jer sam platila dojavu, a da mogu platiti novcanu kaznu da me ne bi proslijedili Hrvatskoj policiji?!?!?!? Jer kao kazna je zatvor od 1 do 3 godina. I posalo mi neki kao krivični zapisnik sa pečatom nekim i podatke za uplatu od nekog treceg lika koji je navodno ispektor preko kojeg idu sve uplate.. Hmm.. I kao ako ne uplatim u roku 7 dana da ce moj slučaj predat interpolu i hrvatskoj policiji.
  3. Poštovani, na svoju glupost prevarena sam preko interneta za plaćanje dojave utakmice. E sad zanima me ako sam ja platila, covjeku u Bih, ako njega kazne, mogu li i mene kazniti i kako se kod nas tretira taj prekršaj? Hvala i Srdačan pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija