Jump to content

Škorpion 974

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znaš da je 2006 godine bio rok samo mjesec dana za predavanje i sređivanje papira. Pošto u Bosni je sve naopako pa tako i te stvari: da budem iskren nisam imao 5, 6, 7 ili više tisuća maraka da bih dao određenim ljudima za papire. Od tada mi se to sve zgadilo. Moj otac živi u BiH i kaže mi da su ljudi velike kredite dizali da bi mogli ishodovati nešto, ili kao neki kojima je bilo malo 30% ili 40% invalidnosti pa su podmazali dobro i dobili šta su trazili. Eto ukratko...
  2. A ako slucajno nemam lijepe oči, ništa od svega toga.😉😉😉 Neprimam invalidninu. Neprimam ništa...😂😂😂
  3. Da bih mogao dobiti tu dokumentaciju morao bih imati BiH osobnu iskaznicu odnosno biti drzavljanin BiH. Živim u Hrvstskoj vise od 20 godina i imam Hr osobnu. Problem je sto osoba nemoze imati dvije osobne. Znam neki je imaju, a svi ti su lažnjaci sta se tiče mirovina i invalidnina.
  4. Da bio sam u HVO. Zar sada nisu izjednacena prava HV i HVO.
  5. Nije mi samo jasno ako je netko boravio u logoru samim time automatski ima 20% trajno. Zašto traze ove dokumente iz BiH.
  6. Bio dva puta. Gospodja me kultutno odj..ala. Neznam, nemam rijeci za takvo ponasanje. Naravno da imam sve papire. Kao i onaj najvazniji da sam bio logoras. Doticna ga nije htjela ni pogledati. Sve imam osim rjesenja iz Bosne. Konkretno sa vase tiskanice pod brojem 4, 5, i 6. Nije mi jasno jeli to jedan dokument ili 3 zasebna.
  7. Zaboravih vam reci profesore da sam ja bio vojnik HVO-a. Ali zivim u Hrvstskoj od kraja rata. Da li se ta tablica odnosi i na HVO zatocenike ili... Znam svi mi govore zasto to nisam rjesio u Bosni pa bi sad išlo lakse i Hr. Bio sam par puta nedavno kod pravnice za ta pitanja i zgadio mi se život od velike njene pristojnosti, profesionalnosti i na kraju ljudskosti. Odvratno i jadno. Ispao sam ja na kraju neki krivac i jado od čovjeka. Može odgovor profesore. PS. Sory na jadikovanju. Bolje tu nego groznim šalterašima.
  8. Rođen 1974. Nemam ama baš ništa od dokumentacije.Duga priča. Da dragovoljac.
  9. Pozdrav svima. Evo novi sam ovdje i volio bih da mi netko pojasni neke stvari. Sudionik rata 14 mjeseci, borbeni sektor gulio u logoru Manjača. Dosada nisam ništa sredio niti sam imao vojnu mirovinu ili invalidsku mirovinu. Da skratim: temeljem zatocenistva imam 20% invalidnosti minimalno, 14 mjeseci borbeni sektor obični vojnik, i samo 4 godine civilnoga staža. Na šta ja imam pravo i ugrubo koliko bi to bilo kn. mjesecno. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija