Jump to content

Korisnik77

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdarv, imam jedno pitanje Planiram kupiti gotovu web stranicu kao fizička osoba, te me zanima pravno što je potrebno da se to odradi. Kakva vrsta ugovora bi to bila, i da li ga je potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika? Kupovina bi obuhvaćala domenu, programski kod, te sav sadržaj i slike na web stranici.
  2. Poštovani, Imam osobni blog, koji bih želio prevesti na strane jezike, i za to mi trebaju prevoditelji. Blog nije u svrhu profita. Zanima me da li ja, kao fizička osoba, mogu sklopiti nekakav legalan ugovor sa drugom fizičkom osobom (prevoditeljem) koja bi taj posao odradila? Kako bi izgledao obrazac tog ugovora, te koja bi sve davanja morao platiti, osim novca za odrađen posao? Unaprijed hvala
  3. Poštovani, Zanima me mogu li se prijaviti za natječaj za radno mjesto nastavnika u osnovnoj školi ukolio sam već u radnom odnosu u drugoj privatnoj tvrtci? Da li je prepreka to što, po trenutnom ugovoru u privatnoj tvrci, imam određen otkazni rok od 30 dana u slučaju redovitog otkaza? Pretpostavljam da za to vrijeme otkaznog roka ne mogu biti nastavnik.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija