Jump to content

cactilover

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, na odgovoru. Meni bi taj otkaz odgovarao jer bi time zadržala pravo na naknadu za nezaposlene ali bojim se da mi neće htjeti dati otkaz.
  2. Hvala na odgovoru. Poslodavac me je odjavio iz stare firme i prijavio na novu i zahtjeva od mene potpisivanje novog ugovora koji ja nisam potpisala još uvijek pa me zanima šta se dešava ako ja taj novi ugovor ne potpišem s obzirom da mi jer otvoreno rekao da potpisivanjem tog ugovora se ne mogu vratiti na dosadašnje radno mjesto nego na drugo radno mjesto koje mi nikako ne odgovara s obzirom na udaljenost i plaću. On to naravno u ugovoru nije naveo nego mi je rekao telefonski.
  3. Pozdrav svima. Trebam savjet u vezi sljedeće situacije. Naime 31.1.2019. god mi je isteklo pravo na korištenje njege djeteta i 1.2. sam se trebala pojaviti na poslu ali zbog nesuglasica sa poslodavcem sam otvorila bolovanje. Poslodavac mi je poslao novi ugovor jer se stara firma pripaja sa novoosnovanom firmom te će se ta stara ugasiti i neće postojati. Također me sa 31.1. odjavio sa mirovinskog i zdravstvenog i prijavio u novu firmu od 1.2. ali ja još uvijek nisam potpisala novi ugovor. Zanima me što će se dogoditi ukoliko ja ne potpišem novi ugovor, da li gubim sva svoja prava koja imam i da li to znači prekid radnog odnosa ili sam i dalje njihov zaposlenik bez obzira na novi ugovor s obzirom da sam pročitala da kod spajanja firmi nije potreban novi ugovor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija