Jump to content

Marina091117

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Otkaz mu je uručen prošli tjedan. Nije znao za probleme sa kralježnicom prilikom sklapanja ugovora. Probni rad je ugovoren na 6 mjeseci, sa ugovorom na neodređeno vrijeme,kao što sam navela gore.
  2. Radio je 4 mjeseca, drugi mjesec je sad na bolovanju. Prvi nadređeni i sve kolege su stale u njegovu obranu, ali nadređeni nadređenog je tako odlučio.
  3. Poštovani, Suprug je sklopio Ugovor o radu na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci. Zbog problema sa kralježnicom, na bolovanju je i očekuje operaciju. Danas je pozvan kod nadređenog na potpis Odluke o otkazu ugovora o radu zbog nezadovoljavanja na probnom radu.... Između ostalog, piše da s obzirom da je radnik na bolovanju, otkazni rok počinje teći nakon povratka radnika s bolovanja. Zanima nas koja su prava i obaveze supruga. Hvala unaprijed.
  4. Mislite li da bi bilo jednostavnije pristati na nagodbu od 10% iznosa koliko traže i na to bi pristali ili čekati ono što će po svemu neizbježno doći? Ovo što kažete da od rješenja teče zastari rok, ukoliko taj rok protekne na njeno ime, briše li se dug kompletno ili se prebacuje na idućeg nasljednika?
  5. Aha, znači ako sam dobro razumjela, ukoliko nikad nije došlo rješenje o ovrsi, i cijelo vrijeme je slučaj na sudu, postoji mogućnost da dodje do zastare? Stvar je u tome da ne vjerujem njenim riječima zbog čega je više u blokadi. Znači li išta što suprug dobiva opomene od Banke?
  6. Naplata se ne vrši više nikako, tj ništa nije naplaćeno nakon smrti svekrva jer je svekrva u blokadi zbog svojih drugih stvari pa se ovo više ni ne može naplatiti. U slučaju da ovrha nije zbog tog kredita, zastara bi bila moguća?
  7. Nasljedstvo općenito. Pristankom na nasljedstvo, pristao je i na dugove.
  8. Toliko da je svekrva pod blokadom od strane Fine. Ne znam kako drugačije da objasnim, nije još došlo do upisa na nekretninu ni ništa slično.
  9. Poštovani, Molim Vas pomoć. Svekar je umro u 5.mj 2009.godine. Iza njega je ostao nenamjenskih gotovinske kredit u Splitskoj banci. Kredit su naslijedili svekrva kao suduznik i suprug kao nasljednik. Zbog okolnosti Ugovora po kreditu, isti je na sudu cijelo vrijeme a u cijelosti je dospio na naplatu sa 08.07.2009.godine. Svekrva je u blokadi zbog istoga, supruga još nisu dirali. S obzirom da je banka nudila nagodbu u protekli vrijeme i da jos nije došlo do pravomoćno odluke, može li se računati na za staru od 10.godina koja bi nastupila u 7.mj ako ide od dana dospijeća na naplatu? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija