Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

tomba2k

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nepodignuta osobna

    Jeste prekršajni nalog. Žalbu šaljem sudu ili? Po svemu, policajac koji mi je napisao kaznu nije znao da sam osobnu već izradio, a nisam podigao. Postoji li rok za podizanje izrađene iskaznice? Stara iskaznica inače nije istekla, već sam samo promijenio prebivalište, ima li to utjecaja?
  2. Poštovani, dobio sam kaznu sam nepodnošenje zahtjeva za izdavanje nove osobne iskaznice nakon promjene prebivališta. Tek sutradan sam čitanjem detalja uviđaja shvatio kako se radi o kazni za nepodnošenje zahtjeva, iako sam isto napravio, te je osobna već izdana, ali istu nisam još preuzeo. Nisam siguran jesam li zahtjev podnio u zakonskom roku (15 dana), no to je bilo sigurno dosta prije trenutka kada sam dobio kaznu (osobna je čak već izdana kako rekoh). Je li kazna i dalje važeća, te što mi je činiti u ovoj situaciji?
×