Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

tonkicapalonkica

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. park za pse ispred prozora

  Split.Na katastru se čude da je to izdvojeno od parcele zgrade.
 2. park za pse ispred prozora

  Totalna sam neznalica i laik u ovome.Gdje ja to mogu provjerit?Na samom ulazu nema nikakav kućni red...
 3. Dokazivanje vanbracne zajednice

  Molim,da li po ovome ispada da je ipak lakše vjenčat se,da se sutra izbjegne cijela ova procedura?I ja sam u takvoj zajednici.Hvala.
 4. park za pse ispred prozora

  Postovani,na fasadi zgrade (spavaće sobe)šest metara udaljeno,gradski kotar je postavio igralište za pse.Parcela na kojoj je postavljeno bila je na čestici parcele od zgrade,ali su je oni etažirali.Prvotno je bio zamišljen parking za zgradu,nije napravljen i oni su nam doveli veliku buku pod prozore.Trpimo to već treću godinu,ljeti je pogotovo nesnosno,nervozni smo i neispavani jer je tu promet danonoćno,uvijek istih korisnika.Parcela je u vlasništvu grada,nije sporno,ali da li je takav sadržaj primjeren?Ima li pomoći?Napominjem da nam je kvaliteta života narušena,zdravlje ugroženo,ali lavež pasa je nesnosan i pored pvc prozora i 8 cm kamene vune i dijamant knaufa kao izolacije.Hvala.
×