Jump to content

Iva1402

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Iva1402 objavio

  1. Ok, hvala, mislila sam da moram preko odvjetnika to
  2. Hvala vam puno, većina odvjetnika mi je rekla da odmah pišem žalbu i da neću s žalbom ništa dobiti samo puno platiti, sutra idem tražiti odvjetnika da se to pokrene, hvala, javim kako se završilo
  3. Ja sam u omjeru 1/6 na kuću, on je otkupio sve suvlasničke djelove znači cijelu kuću, on nije ni pokušao riješiti zk stanje ni nakon tetine ovrhe 1/6,sto se tiče njene 1/6 sjelo joj je dugovanje na njenu šestinu od 22000kn, prva zabilješka je 2005.i pokrenuta je ovrha na nekretninu, nikada se nitko nije od trece strane žalio na sudu, ja nisam jel nisamo u dobrim odnosima imala sam 20 god kad se to prodavalo, meni je javljeno da dođem, potpišem i uzmem novac i tu je moja veza sa njema svima gotova, ta 1/6 moja je nasljedstvo od mame i ja sam mislila da sam gotova s tim.
  4. Riješenje je stiglo 7.2. 2019.,ovrha glasi na nas tri koje se još vodimo u gruntovnici kao vlasnici ovrha na nekretninu,ovršitelj je PBZ, dug po kreditu 18 000eura glavnica. Kuću smo prodale 2005.god moje pravo je bilo 1/6i tako su druge dvije tete imale, dok je treca teta imal 3/6.Sadašnji vlasnik koji je kupio kuću i nas isplatio nije otišao u gruntovnicu prepisati kuću na sebe, u međuvremenu na tetinu 1/6 su sjele ovrhe i on više nije mogao prepisati na sebe. Sada je stigla ta ovrha na nekretnine svih nas koji se još vodimo kao vlasnici jel ispada da on ni nije vlasnik te kuće kad se nije upisao u gruntovnici. Kredit je digao 2005 s time da smo mi išli potpisati da dajemo suglasnost da banka stavi hipoteku na kuću kao jamac i tako je mogao dobiti kredit i onda je trebao otići i prepisati kuću na sebe.
  5. Poštovani dobila sam prijedlog za ovrhu na nekretnine na kuću koju smo prodali 2005.god,(moj dio 1/6) sadašnji vlasnik nije prepisao kuću na sebe, a u međuvremenu je na tetinu šestinu sjela ovrha njenog kredita sada više ni ne moze prepisati u gruntovnici. Ono što je problem ni on ne plaća kredit i stiglo je to rješenje za ovrhom na naše ime i sa sudskim troškovima, mene zanima sto sad da radimo i tko plaća sudske troškove, pošto je kuća bila jamac za njegov kredit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija