Jump to content

Zapad

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Posjedovanje marihuane(0.5g)

  Imaš na ovom forumu 1. post, u njemu ti piše sve o tome kako se piše prigovor. Ja sam odnio svoj u policijsku postaju koja me privela (to ti piše na onom papiru koji si dobio od njih) i oni tamo lupe neki žig i kažu da će doći poziv na sud na kućnu adresu. Evo ja i dalje čekam. Bitno je da taj prigovor odneseš u roku 8 dana od kad si počinio prekršaj.
 2. Posjedovanje marihuane(0.5g)

  Pozdrav, ja sam slao prigovor zbog gotovo identičnog slučaja koji se dogodio prije skoro 4 mjeseca, a i dalje nisam dobio nikakav poziv na sud niti bilo kakav odgovor. Je li moguće da se prigovor zagubio negdje,da su zaboravili na slučaj ili samo trebam još čekati?
 3. 0.6 grama marihuane dobrovoljno

  Još jedno pitanje, kojem sudu šaljem žalbu? Živim na Trešnjevci
 4. 0.6 grama marihuane dobrovoljno

  Hvala na brzom odgovoru Znači nakon što im pošaljem prigovor mogu očekivati poziv na sud, iako u prigovoru priznam djelo i kajem se itd?
 5. Pozdrav, sinoć sam uhvaćen sa 0.6g marihuane koje sam dobrovoljno predao dvojici policajaca u civilu. Dobio sam prekršajni nalog, potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i 2 uplatnice, jedna na kojoj ne pise iznos za "placanje novcane kazne" i jedna od 500 kn za "placanje troskova utvrdivanja prekrsaja". Zanima me mogu li ici na sud zaliti se iako sam vec dobio uplatnicu, hoce li mi oni slati jos kakve pozive na sud i slicno i kakvu kaznu mogu ocekivati, s obzirom da mi je ovo prvi prekrsaj? Ugl. Kako se mogu izvuci da ne platim 5000kn?
×