Jump to content

norma40

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Može li mi netko dati konkretan odgovor? Zaista bih bio zahvalan.
 2. Nisam poznavalac radnog prava, ali ispada da sam 11.3. bio prijavljen na 2 firme ovoj u HR i u inozemstvu,zar to nije protivno propisima.Naime kod novog Poslodavca radni odnos sam započeo 11.3.,a firma u HR me odjavila tek 12.3.Zar nije odjava trebala biti najkasnije sa 10.03.?
 3. Poštovani, što učiniti u slučaju kad Poslodavac nije izvršio pravodobnu odjavu s mirovinskog ,bez obzira na naš dogovor i saznanje kad trebam početi raditi kod novog inozemnog Poslodavca.Budući sam počeo raditi kod inozemnog Poslodavca 11.3., hrvatski Poslodavac mi je naknadno poslao obavijest o prestanku radnog odnosa sa 12.03. i tako me izigrao. Zahvaljujem na odgovoru.
 4. Odustajanje od Žalbe

  Najljepše zahvaljujem na odgovoru.
 5. Odustajanje od Žalbe

  Poštovani, zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatiti, mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene... Zahvaljujem na odgovoru.
 6. Poštovani, zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatio. Mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene. Što bi pravno bilo najpovoljnije za mene. Unaprijed zahvaljujem i molim što hitniji odgovor.
×