Jump to content

norma40

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je norma40 objavio

  1. Može li mi netko dati konkretan odgovor? Zaista bih bio zahvalan.
  2. Nisam poznavalac radnog prava, ali ispada da sam 11.3. bio prijavljen na 2 firme ovoj u HR i u inozemstvu,zar to nije protivno propisima.Naime kod novog Poslodavca radni odnos sam započeo 11.3.,a firma u HR me odjavila tek 12.3.Zar nije odjava trebala biti najkasnije sa 10.03.?
  3. Poštovani, što učiniti u slučaju kad Poslodavac nije izvršio pravodobnu odjavu s mirovinskog ,bez obzira na naš dogovor i saznanje kad trebam početi raditi kod novog inozemnog Poslodavca.Budući sam počeo raditi kod inozemnog Poslodavca 11.3., hrvatski Poslodavac mi je naknadno poslao obavijest o prestanku radnog odnosa sa 12.03. i tako me izigrao. Zahvaljujem na odgovoru.
  4. Najljepše zahvaljujem na odgovoru.
  5. Poštovani, zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatiti, mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene... Zahvaljujem na odgovoru.
  6. Poštovani, zaposlen sam u MUP-u RH kao policajac te sam zbog nenamjerne pogreške udaljen iz službe i rješenjem disciplinskog suda kažnjen kaznom prekid radnog odnosa na koje sam uložio žalbu. Kako još uvijek nisam dobio rješenje drugostupanjske disciplinske komisije a pružila mi se mogućnost novog posla koji bi i prihvatio. Mogu li odustati od žalbe i kakav je postupak u tom slučaju i postoje li pravne posljedice za mene. Što bi pravno bilo najpovoljnije za mene. Unaprijed zahvaljujem i molim što hitniji odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija