Jump to content

Raudi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Moj laički savjet je da se diskretno povucete,kupite djetetu dar i ne uništite mu rodjendan kojekavim službama.Dijete ce biti sretno ako ste vi sretni,a ako niste-glumite da jeste.Izvinjavam se na ubacivanju,nisam pravnik ali to bih ja učinio.
  2. Zahvaljujem na odgovoru Spitfire.Znači,minimalna opasnost da stric nastrada uvijek postoji al bar je i to lakše jer ipak je teže prodati stan sa još dva suvlasnika,nego cijeli.
  3. Poštovani,molim savjet. Imam nasljedjeno 2/15 stana.Uknjizen sam kao suvlasnik.Moj brat ima 1/15,a ostatak stric.Stric zivi u tom stanu oduvijek i mi se sa tim slazemo jer nam ta nekretnina nije nužna.Nismo se htjeli odreci na ostavinskoj čisto zbog njegove zaštite jer pije pa da ga tko ne prevari.Susjeda mi je prenijela da stric govori kako ce nas se rijesiti i stan prodati.Može li on to?Moze li mene i brata jednostavno izbaciti iz gruntovnice jer ima 4/5stana?Da li se to može napraviti u tajnosti ili moramo biti obavijesteni o bilo kakvom postupku?Molim pomoc😕
  4. Molim savjet.Sa pokojnim ocem sam davno sklopio ugovor o dosmrtnom izdržavanju.Bilo je nešto nekretnina koje su u međuvremenu prodane,a ne neke sam se uknjižio,neke su u postupku još uvijek(zemlja).Otac je lani dignuo nenamjenski kredit koji je uredno vracan.Umro je i ostalo je još oko 10000 kn za vratiti.Moram li ja to kao nasljednik vratiti s obzirom da on više nije imao uknjizene imovine na sebi?Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija