Jump to content

Arvena

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prednost zapošljavanja u školi

  Neizmjerno zahvaljuem na odgovoru. I moram postavitu jos jedno pitanje i onda ce mi biti sve razjašnjeno na cemu Vam se još jednom puno zahvaljujem. Moze li se moja natjecajna dokumentacija smatrati nepotpunom (kako je proglasena) ako nije priložena potvrda o pedagoškim kompetencijama (koje još nisam stigla završiti do kraja) a u natječaju piše da se potvrda treba priložiti ostaloj trazenoj dokumentaciji UKOLIKO JE KANDIDAT IMA (cak sam prilozila potvrdu da pohadjam PPDMI).
 2. Prednost zapošljavanja u školi

  Ispričavam se šta sam naporna, da li me povjerenstvo za testiranje na natjecaju moze odbaciti kao nestrucnu osobu koja nema pravo pristupiti testiranju zato jer imam samo VSS bez jos zavrsene PPDMI, i smatraju me potpuno nestrucnom osobom zbog toga?
 3. Prednost zapošljavanja u školi

  Ne misli uzeti novog covjeka, vec sr je kolega vec za vrijeme raspisanog natjecaja predomislio i prijavio na natjecaj. Ima još jedan kandidat koji ispunjava sve uvjete (a to je moja kcer) ali ce se ona povuci sa natjecaja jer sada prolazi testiranja na drugoj skoli da prijeđe sa ug za zamjenu ravnatelja na ug na neodređeno. Ako sam dobro shvatila, znaci školski odbor odnosno ravnatelj njemu prilikom izbora po ovom natjecaju, moze dodijeliti tih 4 sata a meni ostalih pet?
 4. Prednost zapošljavanja u školi

  Puno hvala na odgovoru. Htjela bih pitati jos nesto, dakle na istih raspisanih 9 sata neposredne nastave se javlja osoba koja ima 18 sati u istoj skoli na neodredjeno i polozen PPDMI i ne može (bar po meni) prihvatiti svih 9 sati jer bi bio u 5 sati prekovremenog rada na neodredjeno, i osoba odgovarajuce strucne spreme koja nema do kraja položen PPDMI (ja) nego ga sada polaže, i moze prihvatiti svih 9 sati. Da li se na natječaju moze dio satnice dati njemu, a drugi dio meni, ili kako to ide u takvim situacijama?
 5. Prednost zapošljavanja u školi

  Lijep pozdrav, Zanima me da li na natječaju za zaposlenje u srednjoj strucnoj skoli ima osoba sa polozenom pedagosko-psiholosko-metodicko-didaktickom skupinom predmeta, ili su ranopravni kandidati sa polozenim i nepolozenim PPDMI. Hvala na odgovoru.
×