Jump to content

Arvena

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru, i samo bih napomenula da on u toj školi ima Ugovor na neodređeno radno vrijeme u nepunoj satnici. Tu gledam članak 24 KU stavak 5.
  2. I zaboravila sam pitati, što znači pojam rada na nepuno radno vrijeme (u njegovom slučaju). Dakle radi na dvije škole, u svakoj po otprilike pola satnice i time ostvari punu satnicu. Da li se njegov rad tretira kao rad na nepuno radno vrijeme na svakoj od tih škola?
  3. Poštovani, Moj suprug radi kao učitelj tehničke kulture u punom radnom odnosu ali na 2 škole u 2 grada naše Županije. Na svakoj školi ima pola radnog vremena, odnosno kako mi pretpostavljamo terminološki nepunu satnicu. Obavijestio je ravnateljicu, putovanjem bliže škole, da želi uzeti na toj školi višak sati kada se pojave. Danas smo vidjeli raspisani natječaj za dio satnice na neodređeno za predmet koji on predaje, bez da ga je prvo ponudila njemu. Zanima me da li je prekršila Kolektivni ugovor (članak 24, stavak 4 i 5) time i da li je prije raspisivanje natječaja trebala njemu ponuditi te sate.
  4. Neizmjerno zahvaljuem na odgovoru. I moram postavitu jos jedno pitanje i onda ce mi biti sve razjašnjeno na cemu Vam se još jednom puno zahvaljujem. Moze li se moja natjecajna dokumentacija smatrati nepotpunom (kako je proglasena) ako nije priložena potvrda o pedagoškim kompetencijama (koje još nisam stigla završiti do kraja) a u natječaju piše da se potvrda treba priložiti ostaloj trazenoj dokumentaciji UKOLIKO JE KANDIDAT IMA (cak sam prilozila potvrdu da pohadjam PPDMI).
  5. Ispričavam se šta sam naporna, da li me povjerenstvo za testiranje na natjecaju moze odbaciti kao nestrucnu osobu koja nema pravo pristupiti testiranju zato jer imam samo VSS bez jos zavrsene PPDMI, i smatraju me potpuno nestrucnom osobom zbog toga?
  6. Ne misli uzeti novog covjeka, vec sr je kolega vec za vrijeme raspisanog natjecaja predomislio i prijavio na natjecaj. Ima još jedan kandidat koji ispunjava sve uvjete (a to je moja kcer) ali ce se ona povuci sa natjecaja jer sada prolazi testiranja na drugoj skoli da prijeđe sa ug za zamjenu ravnatelja na ug na neodređeno. Ako sam dobro shvatila, znaci školski odbor odnosno ravnatelj njemu prilikom izbora po ovom natjecaju, moze dodijeliti tih 4 sata a meni ostalih pet? Dakle, ako nisam dobro pojasnila - samo nas je 3 kandidata od kojih ce se jedan povuci.
  7. Puno hvala na odgovoru. Htjela bih pitati jos nesto, dakle na istih raspisanih 9 sata neposredne nastave se javlja osoba koja ima 18 sati u istoj skoli na neodredjeno i polozen PPDMI i ne može (bar po meni) prihvatiti svih 9 sati jer bi bio u 5 sati prekovremenog rada na neodredjeno, i osoba odgovarajuce strucne spreme koja nema do kraja položen PPDMI (ja) nego ga sada polaže, i moze prihvatiti svih 9 sati. Da li se na natječaju moze dio satnice dati njemu, a drugi dio meni, ili kako to ide u takvim situacijama?
  8. Lijep pozdrav, Zanima me da li na natječaju za zaposlenje u srednjoj strucnoj skoli ima osoba sa polozenom pedagosko-psiholosko-metodicko-didaktickom skupinom predmeta, ili su ranopravni kandidati sa polozenim i nepolozenim PPDMI. Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija