Jump to content

Bubamaraa

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Donošenje Riješenja o dosudi

  Hvala Borbena. Bas tako cu sljedeći tjedan i uraditi. Lp
 2. Molim savjet, nemogućnost dogovora s drugim roditeljem

  Kao da sebe čitam. U istoj sam situaciji. Razgovarala sam s djetetom da mu docaram tj.da si on sam sebi docara da mu za taj njegov dan nema mame za stolom i da on proba s tatom o tome razgovarati. Ja ne uspijevam se naći s njim..odbija da se vidimo o porazgovaramo o djetetu i prijavila sam ga Centru. On nikako da shvati da nas partnerski odnos koji smo.imali nema veze niti se smije provlačiti kroz odnos koji MORAMO imati radi sina. Centri su tu od nis-koristi, ma u svemu su.
 3. Donošenje Riješenja o dosudi

  Joj...nista ovo bas nisam razumjela. Ništa. Uglavnom ne radi se npr.o nečemu da mi otkažu kupnju?? Dan nakon dražbe je Ovrhovoditelj podnio Podnesak, to sam vidjela u e-predmetu, a isto tako u e-predmetu stoji da je na dan kad je dražba održana pise: Ročište za dražbu odgođeno (A ustvari nije odgođeno,održano je, postoji Zapisnik ) Pa onda ima sljedeći red, sa istim datumom Ročište. Održano Za ovo mi je Pisarnica rekla da je vjerojatno neka greska, A za Podnesak Ovrhovoditelja su mi rekli da mene nije briga što se Banka i Sud dopisuju Dobro,uglavnom, ja da uplatim u roku navedenom u Zaključku i da im to uz kopiju uplatnice i Podnesak gdje se pozivam na članak 80 OZ za donošenje Riješenja?? Hvala na brzom odgovoru.
 4. Pozz, Ukratko, dražba je održana, nekretnina je prodana za sto postoji Zapisnik u kojem stoji da ce se Rijesenje donjeti na zakonom propisan način (Ja nigdje nisam nasla koji to rok mora biti). Od dražbe je proslo 15 dana a Rijesenja na Oglasnoj ploči još nema. Zapisnik ne spominje do kad se polaže kupovina ali u Zaključku stoji da je rok za uplatu kupovnine 30 dana od dana dražbe. U OZ stoji da ukoliko se u tom roku napisanom u Zakljucku ne uplati da ce sud donjeti Rijesenje o nevažećom kupovini (tako nekako)..... Znači nigdje ne stoji da se kupovnina mora položiti po donošenju Rijesenja o dosudi,a jasno Zakon kaze da se uplati u roku napisanom u Zakljucku. Na drazbi je rečeno da će se ta 2-3 dana Rijesenje obaviti alu evo,nije. Ovršna pisarnica samo kaze:"Čekajte,napisat ce ga" Što ako rok od 30 dana dode a Rješenje se još ne objavi? Može li se uplatiti ostatak i uz Podnesak uz kopiju uplatnice donjeti u Pisarnicu iako Riješenja nema? Na drazbi je kupcu receno da je on kupac,da Zapisnik odmah ide i na ZK. Koji je razuman razlog da Riješenja bas za taj predmet nema dok se druga Riješenja pojave na Oglasnoj ploči 3 radna dana nakon dražbe!?? Hvala.
×